Tuesday, October 12, 2010

10.10.10 selamat hari jadi ayah


warning : gambar2 di bawah adalah gelap2 belaka..



lama tak buat entry pasal ayah kan.. erm n'way 10.10.10 hari tu adalah besday ayah..

malam tadi bawak ayah pegi makan di restoran kunang-kunang dekat Gombak.. saje nak try situ, xpenah pegi lagi..


ma & ayah..
ayah jenguk apa tu?



try nak ambil gamba mini bridge. tp tak nampaklaa..




motip amik gamba macam ni?

note : suke sangat tudung syria versi ber'awning ni.. so x lah nampak melekat sangat kat muka saya yang labuh ni.




makanan2 yang diorder.. huhu xtau nak order apa..







nasi goreng cina ma, noodle special ayah, char kue teow anak, watermelon lychee anak, mix jelly ayah


aci x nak cakap, makanan dia biase2 je? char kue teow pun tawar... *cakap dengan senada tanpa perasaan...



"saya sendiri lupa birthday saya... saya tarak ingat...
diana dan ma saja yang ingat birthday saya...

saya punya anak2 yang lain takda ingat... "

"diana.. terima kasih bagi saya makan kenyang2 sampai tak boleh jalan"


:'(






10 comments:

rinakawandudu said...

besday ayah dd same ngan besday adik kite... huhuhu... comel la statement ayah dd yg last tu...
mesti terharu kan... tak pe peminat ayah dd ni setia minat ayah dd...

hahaha

mamyharraz said...

kagum dgn kasih syg diana sbg anak :)

dd dudu said...

{rinakawandudu}
ooo hepi besday to adik rina..

erm comel gak... smpai x boleh jalan pulak.. huhu

{mamyharraz}
thanx kak... erm tp kdg2 saya rasa, sy bukan anak yang baik sangat... dan x tegas.. :'(

Bright Eye said...

Every father even mother appreciates of who you are..(^_^)

surney hasniey said...

dd, mahal tak makan kat cni??

nasi goreng telefon bimbit takde eh kat cni? ;p~

hepi besday pakcik!

lina said...

dd - comel nyer dia berkata....happy belated to ur dad ya....may Allah bless him, Amin Insya Allah

mia said...

hehee..slamat hari lahir ayah dd, yang, hari ni pulak b'day ayah mia..hehee

dd dudu said...

{bright eye}
yaa rite ^^

{seni}
mahal..

nasi goreng 11.90
sekian terima kasih, huhu


kan, tingin nak makan nasi goreng tefon bimbit. motif?


okieee thanx bg pihak ayah, hehe


{kak lina}
hehe okie kak, thanx tau :)

{mia}
thanx mia.. yang ke 74 hehe

selamat hari jadi to ayah mia ;)

Tukang cerita said...

happy belated bday pakcik...
sy peminat pakcik...
:)

dd dudu said...

{kak nunu}
hehee thanx kak nunu on behalf ayah ;)