Monday, October 18, 2010

wudi


pada satu hari di dalam kereta.. kuku sedang memandu

dudu : "apa nama kereta awak eh? awak dah bagi nama? keta kite name die adik kelisa je"
kuku : "wudi"
dudu : "wudi?? wakakakakakaka soooo kampunggg"
kuku : plepek!!! pukul!! *xlah, tipu je ni, mana ada plepek, saje nak sedapkan cerita.. .. "woody laa woody.... woody yang dalam cerita toy story tu laaa.. bukan ejaan macam rudii"
dudu : "oohh woody.. ingatkan wudi... ok.."



woody laa sangat~~ padahal plat keta die WUD... ;p larik~~


motip dengki dengan tunang sendiri? ekekeke *saje dengki sebab die dah tido, bole?


ape pandang2? ;p ingat kite takut :p


err aku rasa, kuku pun x sedar kot ni gambar mata dia, haha

motip letak gambar mata kuku?

;p


rasanya, kuku pun tak tahu ni mata gambar mana, haha ok lah mahu tidur suda.. sok gi keje naik komuter.. kene bangun pukul 5:20 am.. wuu wuu... selamat malam dunia.. ttym ;)
tak saba malam sok nak tengok paris hilton's my new bff. hehe belum pun siang dah tunggu malam menjelma ;p hik2





4 comments:

mia said...

hhahahaa..comelnye korg ni...hehe...menanti hari bahagia je ni ek..

iedayah said...

diana..bg nama woody woodpecker cm cartoon tu blh gk..hihihi..dear..dtg blog i..amek award

surney hasniey said...

hehe...

teringat ko nak tengok cter paris hilton tu kat rumah aku dan TV tak clear...tapi ko sanggup gak tengok walaupun tak nampak dengan jelas...heee... :)

dan aku pun tetibe tertengok sekali cter tu...hik2.

dd dudu said...

{mia}
hehe.. sebulan je lg mia

{iedayah}
hihi kuku nak ke woody lain ;p

oh thanx iedayah

{seni}
kof kof kof malunyeee ko tgk ke'beriya'an akuuu terhadap rancangan tu .. ekeke... klu tv x clear, musti ko akan rasa bes cite tu sbb lg paham, hehe