Sunday, October 3, 2010

jamuan raya ptm



01.10.2010, jamuan raya ptm.

tempat : kat dewan Tun Abdullah Mohd. Salleh. alaaa depan ptm jek, jalan kaki sampai laa.. kire sampai 120 tapak kaki, hehe...
dewan ni selalu tempat bebudak ukm exam hihi. mase masuk2 je dewan ni, terus macam "wahhhhh besarrnyeeee... bes ni kalau buat wedding kat sini"

kof kof..

ermm nak cerita camne eh. cerita secara aturcara aktiviti bole? ekeke.


1) mula2 masuk dewan, kene register dulu... kerlaaass~ jamuan raya pun kene register ;P kekeke. taklahh, bukan jamuan semata2 je tau, ia dikira sebagai perhimpunan kakitangan bla bla.

korek punye korek kat fb, x jumpe gambar aku n the gang masa register, so letak je la gambar gang lain ;p *gang yang xbest


2) lepas tu terus menuju ke meja kat stall bahagian kitorang, untuk menolong apa2 yang patut.


bahagian kitorang serve nasi dagang dengan kek choc cheese yang bes ni.

sebutir dd, segugus wewe dan setangkai rina yang potong kek2 ni. *saje je nak bagitau ;p



go nasi dagang go!!

banyak lagi stall lain, lapar perut aku menengok menu2 yang ada masa tu uhuuu.

ada stall lontong, lemang, soto, mee rebus, kek2 pencuci mulut, mee goreng mamak, rojak, laksam, erm apentahh lagi. banyak sangat.

tapi malas nak upload semua yee, nak letak gambar kek jek, hehe.

aku lah pencinta kek coklat sejati :]"""



3) ok lepas setelkan meja2 kat stall tu, kitorang pun kene laa duduk, majlis nak bermula dah ;)

pemandangan dari belakang ;) ciput jek ruang yang kitorang gune kat sebesar2 dewan tu, hahaha comel


4) lepas tu baca ikrar. kof kof



5) lepas tu pengarah ptm, Prof Othman bagi ucapan yang ringkas tapi padat. selepas tu slide show siket.



6) lepas tu, penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang :)

tahniah pada semua pemenang2 :)
*tuan gambar, tumpang letak gambar ye


7) ngantuk pulak aku update blog ni.. bila nye la masa nak letak muka aku sendiri ni.. kof kof kof... huwarghhh *menguap besar.. ermm lepas penyampaian Anugerah tu, ucapan2 hari raya yang sangat ringkas dari timbalan2 dan ketua2 bahagian.


zai azira, alice dan..
sipi2 dd dudu yang-pakai-spek-tanda-khusyuk-mendengar



8) lepass tuuuu, sebelum makann, kene salam2 mintak maaf dan selawat dahulu.

panjang nyee.. hik2
bila di amat-amati muka satu persatu, ramai lagi rupenye yang aku xkenal di ptm ni :)
aku pun x ramai lagi yang kenal ;p



matshuk : "lembutnye tangan kau ata"
ata : "yeke, aku guna clorox je ni basuh tangan"
faiz : "oi cepatlaa, aku pun nak rasa gak lembut tangan ata"


9) makannnnnnn :D yey yey

sok sek sok sek.. yeke korang.. sok sek sok sek



kak zura je yang masih pegang mangkuk ;n kitorang dah habes makan dah ;n




10) borak-borak dan bergambarrr. heeeeee

gadis-gadis bahagian Aplikasi :)


sebutir dd, segugus wewe dan setangkai rina-tudung-putih.
;p


aaahh banyak laaa lagi gambar dalam fesbuk tu, xlarat nak upload sume hihi.
tapi gambar rasmi ramai2 ptm, dengan gambar portfolio bahagian aplikasi tak dapat lagi ar, upload later k.


dan last sekali... masa nak jalan kaki balik ke ptm, sempat bergambar dengan prof pengarah dengan pn. salina timbalan pengarah ptm :D

hihihi ^_^

macam ni rupenye jamuan raya ptm
(^_^)v <--------- pertama kali.

bes lahh, nex year buat laa lagi, tapi nex time nak bawak tupperware pulak, hik2


note : kredit gambar to raop, aina, rina



6 comments:

cronyz said...

gugus wewe? bkn gugusan tu kumpulan besar? wewe kira besar la ye..heheh...

dd dudu said...

{cronyz}
puk mane dee, segugus kunci kecik jek (kunci2 peti surat ;p)

cik bintang said...

kak dd mesti makanan2 dia sedap2 kan.. wahh nampak mcm goovie jerrr!!
besar la dewan dia
best la kak dd ;)

dd dudu said...

{cik bintang}
sedapppp sedap belaka^^

kann, besar kannnn, cantik+kemas pulak tu, nak bergambar pun lawa hihi suke suke

Sayid Hameed said...

segerombolan ata..besarnyeee..=D

dd dudu said...

{wewe}
segerombolan ata :'D kelakaanyeeeeeeeeee