Tuesday, October 26, 2010

campur-campur



baru je on lappy ni untuk hari ini, dan terus dapat popup offline ym dari ciare.. "dd update laa blog"..
erk ciare, motip? ;p

aku teview laaa pagi tadi ciare.. *wah directnyee cite kat sini, hihi


mase masuk bilek teview tu, masuk2 bagi salam terus bagi file, pastu duduk.. lepas tu encik yang macam pakcik2 tu gelak, dikatenyee aku duduk macam nak bersanding.. ahaaahaha elok2 muke aku ala2 nerves terus join gelak dan tak duduk sopan sangat dah, hak2.. adeke dikatanye saya duduk macam nak bersanding ;P


tapi kan. teview ni tak berapa nak menyebelahi naseb ku la. ahuk ahuk.


siapa suruh ko jujur sangat pergi mengaku ko nak kawen bulan 11 ni? terus dipertikaikan kalau dapat job tu camne, suami aku kesah x jadi wikend husband kalau aku kene hantar ke penang.. *erk motip penang? .. aku rasa aku kool je la jawabkan, tapi x tau laa kriteria diorang nak macam mana ;p

dan soalan yang paling aku takut sekali kene kat aku akhirnye.. soalan pasal network dan technical part!!! dangg!!! *nangessss

inteviewer tau aku orang aplikasi/system development, so diorang xnak tanya aku sangat pasal tu sebab aku dah tahu kann, terus ditanyanye aku pasal network.. dah laaa network aku memang kurang pandai siket dari segi teori mahupun teknikal. siap mengulang subjek lagi okayyy dulu masa belajar sebab x puas hati dapat C.. hehe

aku nak goreng pun x reti tadi, apatah lagi nak buat muke konfiden..

"saya nak jawab saya tak tau boleh x?" *sengih2


hehe...

huduhnya..

dan banyak lagi laa soalan yang x berapa syok aku jawab..


takpelaa dd, ambil kisah hari ni sebagai ilmu dan pengalaman :) lepas ni, apalagi, jomm belajar network dengan rina, haha. minah tu tere banyak bab2 teknikal ni. maskulin betul beliau~

positif2, chaiyuk2.



nway, selepas teview tadi, gi nilai sambung cari doorgift nye bekas color krim cantek, xnak krim versi buruk ;p ... dah ada separuh, tapi lagi separuh x cukup.. sume kedai dah masuk., tapi susah betul nak jumpe color krim cantek tu... last2, redha je lah amik color pink..

hehe tema ku memang dah lari ke laut dah... main campur2 color jek, aa pape je lahh ;p kite hanya mampu merancang itu ini je, erm yang penting tetamu selesa dan gembira, ok!!

campur pun campur je lahh, hihi hee hee

tadi lama gak kat Nilai, kat Mayang Sari yg lama.. sebab ada sorang staf tu baik sangat, die willing ajar mak aku cane nak gubah hantaran macam yang kitorang berkenan.. oh baik sangat~~~ padahal ma x mintak pun, dia sendiri yang suke kat mak aku kot terus offer diri nak ngajar.. dari a sampai z, terharu sangat =) berjam2 kitorang duk situ. free je die ajar.. riso gak kitorang kang bos die marah die lak, tp entah, tgk die ok je :)

semoga Allah limpahkan rezeki dan membalas jasa kak :)


waahh dah lama tak main ngedit2 gamba macam ni..


kalau dulu suke main edit2 gamba ikut mood masa tu.. pernah sekali tu, ada rasa ala2 down siket, aku letak gambar aku kat bawah pokok yang sunyi... seni x cara penyampaian perasaanku? ;p


jap nak korek jap cari mana gambar tu.. kite klik My Secret Garden search..


..






haa jumpe dah...

hik2 poyo la sangat aku down/suram dulu ;p



ok bye. ttym ;)





9 comments:

cronyz said...

ddd..sok gosip2 k psl intbiu..

rosealley said...

kih kih gambar itu kih kih

ciare (^_^)v said...

hehe ko praktis bersanding dpn inteviewer??? ;)) hakhak comelnya dd ^_^

wuaa seronot dgr ko n lina g inteview. aku besok. tp xpegi. lalala ~~~

♥S@R@♥ said...

hehe..kelakar la dd ni..

nurul azida ahmad said...

dd, lagi 3 minggu je lagi ke? huhuhu

dd dudu said...

{cronyz}
xmo, past is past ;p

wahh tetibe poyo sngat kan, hak2

{rosealley}
gamba mana ros, kih2

{ciare}
motip comel sbb bersanding? panggg ciare~ ;p


ciare, cube2 laaa, heeheheh amik experience interview

g ar g ar

{sara}
hehehe ;p

{zida}
aaaa jgn laa sebut 3 minggu tu ;p meremang bulu roma dd kof kof

iedayah said...

mmg agk ssh nk dpt sumeny sm dear..ritu i bli sejadah muke kt nilai 3 pn xsm..main campur2 je..xkn tema i gak..uwa...xpelor dear..asal ad kn?

kucincomey said...

cik diana, dah tag awak utk 1 giveaway.. :)

dd dudu said...

{iedayah}
comelnyeee bagi sejadah muke, hihihi nanti bg laa dd satu ;p

*xmalu


{kucincomey}
ohhh makasihhh kucincomey