Thursday, October 14, 2010

kad kawen sempoi



hehe update laju2 sebab ada kelas css kejap lagi...

semalam chatting dengan ezyra.. lepas tu dia attach la macam2 gamba kan sambil borak.. lepas tu hahaha kelaka laaa kad kawen ni...


klik laa untuk besarkan

sumber : sini


ok bye. ttym





6 comments:

lina said...

Dd - ni betul ke kad kahwin?? blurr kejap....mmg ada org buat cam gini ye....MasyaAllah..

sharifuddin N shakina said...

hehe..ad plak whats up2..kawe,demo..hehe..macam2 org skg ni..

pestisid said...

ala yg ni die buat bg member2 je ni..yg bg org2 tua versi lain kot..

iedayah said...

hahaha..gile kentang..gamble gile ayt die..ahahhahha

dd dudu said...

{lina}
kak lina, dd xtau laa, saje je kot org tu buat draf macam ni, xgune kot, hehe dd pun amik dari page lain

{sharifuddin n shakina}
hehe seketul nugget tu pun kelaka

{pestisid}
errr ye kot, tp wujud ke?? tah2 org tu saje2 main2 wat draf ni

eh motip serius? hihi

{iedayah}
hehehehe kentang betul

mia said...

hhahaa..ade nama dd ke tu?