Monday, October 11, 2010

09.10.10. masih jalan raya lagi



raya dah habes ye?? tapi tidak bagi kami, hehe sabtu hari tu masih jalan2 raya lagi :D

antaranya adalah beraya di rumah kak fae di Saujana Utama. kak fae ni kawan upm dan ex-housemet.. dulu duduk serumah masa duduk di equine park.. :D

banyak sangat makanan kat rumah kak fae, ada lontong, rendang, spageti, dannnnn jeng jeng jeng.. laksa!!!!! yeyyyyy

muahahaha

motip adam posing begini bile kuku amik gambar dari tepi?
motip ibu dia pandang sinis? ;n
hehe



baju hijau tu, tuan rumah..
hoo kak fae dah keluarkan harimau, eh silapp.. kucing.. huhu xkelaka nye




adam, seekor kucing, dudu dan rosa.
adam rilek giler nak pegang kucing.. nak cucuk2 mata kucing hihi, tp bila ibu die agah2 dengan kucing, terus adam takut, ekekeke.




lepas tuuu, kitorang pergi ke Putrajaya pulak, biku puteri ke berapantahh buat makan2 jugak.. ngee :D


cantek gak aparment kuartes si biku ni. suke sebab banyak tingkap, lepas tu ada tingkap yang panjang macam pintu. nikmatnyee angin masuk~~~

biku hidangkan kitorang nasi tomato, mee kari dan lain2. alamak kenapa biku yang sebaya aku ni dah pandai masak untuk tetamu yg ramai?? wahhh tibe-tibe resah ;P




kelaka okayy time ni... adam lari2 pastu gedebukkk jatuhhh.. lepas tu, adam nak cover malu, die terus posing depan kuku.. ala2 posing maskulin mengiring tepi kolam gitu.. wahahaha comel comel comellll... kecik2 dah pandai cover yeeeeee.. tiru ibu die ke? ;p larikkk dari ja~~~

note : cube saksikan latar belakang gambar ni :'D
perut siapa tu, hihi




perut ciare la.... 8 bulan dah, dekat sangat da :)

-potret keluarga puteri, percume bunge dahlia-
hik2


ok bye

8 comments:

marinahunny said...

hooo! bulatnye perut ciare..tp comel :)

dd, nk tnya skit, kalu kita x cash out duit nuffnang t u dlm satu jangka masa yg lama adakah duit tu nanti akan burn gitu je?

dd dudu said...

{marinahunny}
ciare mmg comel sangat, muke berseri2 lak tu, seri pembawakan budak agaknye, hihi

kak marina.. duit tu xkan burn, akak nak kumpul lagi banyak lagi banyak pun xpe, dd pun sama, x cash out pun, bio jekkk die di situ hehe

mia said...

hehhee..tak raya pon bole je nak ziarah kwn3..hehehe...

dd dudu said...

{mia}
hahahhaa auchhhh ;p
tul2, hee

ciare (^_^)v said...

mcm ada buah tembikai je dlm baju aku.hakhak.bulat semua arah..huuuu..doc ckp, bb akan membesar lg dlm sebulan ni.OMG!!

dd dudu said...

{ciare}
hahahaha motip buah tembikai sebagai contoh? :'D

pang~

omg!!! makin membesarr... kuh kuh.. berapa km/jam laa ko jln ye ciare, kui2 gelak tup2 mulut

ciare (^_^)v said...

hok hok..aku jalan sgt la selow.semut pon heran 'eh apesal aku jln lg laju dr minah yg bwk tembikai dlm baju ni???'

T___T

dd dudu said...

{ciare}

(tgh bygkan ciare jln slow)

:'D