Saturday, October 2, 2010

penat laa, sekeping dulu



adoii nak update blog pasal jamuan raya ptm siang tadi, tapi penat laaa, ada busy2 siket. hihi

so, bagi gamba sekeping ni dulu la ye. entry penuh menyusul kemudian ;)


sebutir dudu,segugus wewe, sebilah pisau, dan sebiji cheese choc cake.



esok mahu pergi Nilai, beraya rumah cikguku yang terbaik masa kat mrsm kuantan dulu- cikgu wan salehaton yang disayangi.
cikgu wan buat makan2 untuk student2 yang rapat sahaja.
tak sabarnyeee rasa esok :)

zaman sekolah dulu, bila kitorang ramai2 beraya rumah cikgu, cikgu hidang nasi arab, anak2 murid kene tulun2 gak kat dapur. jadi dah beso panjang ni, nak buat macam dulu jugaklaa, mahu datang awal tulun2 cikgu pape yang patut. hihi nak cikgu bangga terhadapa anak muridnya. perlu kah? ;p

tiba-tiba rindukan cikgu sangat. rindunyaa zaman belajar fizik dengan cikgu dulu. dulu suuuuuka sangat subjek fizik, motip? sebab cikgu wan yang ajar kot.

eh kejapp, tetibe teringat, dulu cikgu wan pernah panggil aku masuk bilek dia untuk dia slow talk dengan aku. eh sebab apa eh??? tiba-tiba lupa ingatan. tapi part aku dipanggil masuk bilek tu aku ingat sangat. tapi lupa pasal apa. apa masalah aku dulu ye sampai tahap kena panggil?? warghhhhhh nape aku lupe ni.. tidakkk


esok nak tanya cikgu wan la, kenapa dulu cikgu pernah panggil saya masuk bilek? pasal apa ek? itupun kalau cikgu ingat, ahuk ahuk




6 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

wahhh kamu sukaaa ka fizik? akak sukaa fizik tapi manjang fail! tapi kan cikgu fizik akak Cikgu Sabtu telah kembali ke rahmatullah... :'( selalu terngiang2 dn terbayang2 kitaorg buat gelombang bunyi dlm lab sambil nyanyi @ hafal piko nano mikro mili senti desi kilo mega...giga teraaa.... (sila sebut dengan nada nyanyian hindustan!)

Sayid Hameed said...

knp sebutir dd,segugus wewe??
ahh..xpe2...xpe2..tunggguuuu

mia said...

comel entry ni..hehehe

dd dudu said...

{along muni}
hihiiiii comelnye hafal versi hindustan, ekekeke

ha'ahh suke fizik, sbb cikgu ajar jadik bes :D


{wewe}
ko nak pe wewe?? segugus comel pe, cam gula2 sugus


{mia}
ahahaha comel comment awak mia ;p

Sayid Hameed said...

so dd klu sebutir tu mcm buah oren la ye.hikhik

dd dudu said...

{wewe}
xlaah, sebutir permata ;p wahh keciknyee daku~~