Wednesday, October 13, 2010

hihi



semalam masa lunch, aku ajak kengkawan teman pergi taman impian putra.. nak tengok rumah dan ushar jalan sebab kak lina yang baik hati offer rumahnye untuk disewa... hehe.. tapi kuku belum tengok lagi laa, dis wikend baru kitorg p tengok betul2 and jumpe kak lina sekali.

taman impian putra ni dari UKM dalam 15 minit-- macam tu.. xsampai laa 15 minit.. tapi jalan pusing2 macam Bukit Putus... rina pulak bawak ala2 drift, bukak tingkap pulak tuuuu..

wewe : "oiii aku nak muntahh arrr.. aku nak muntahh"

ape ni wewe.. x rock ar ko.. ;p


kak lina... dd da tgk... rumah akak sangat cantekk =)


tapi taknak upload kat sini gambar rumah tu.. rahsia ;p



ok.. selepas tengok rumah, kak rihan jemput lunch kat rumah die.. rumah kak rihan kat taman tu jugak.. ramai gak staf UKM yang duduk sini. hihi memang kawasan melayu ;)


sebelum sampai rumah kak rihan, aku cakap "saya tengok keperibadian akak... saya dah boleh bayangkan rumah akak macammana.. deco2 dia camane.. hehe"


sekali masuk2.. "erkk alamak lain pulak dari yang aku bayangkan.. hihi.. ermm tapi ye la kan, ini kan rumah suami isteri, mesti laaa kene tgk keperibadian/personaliti suami kak rihan gak kan kan.. hehe"


oh korang suke kan bayangkann rumah aku ala2 pink gitu nanti kann kann... xde maknanyaa.. mesti jadi gabungan 2 idea nanti, hihi..


nway nak makan apa ekk??

wewe : "makan megi pun xpe kakkk"

hehe last2 kitorang makan megi :D


megi je pun yang dimasaknye, tapi dapur sesak macam apentah ;p



alamakkk, gambar kak rihan tak bole ditransfer.. jap ye kak, jap lagi saya try transfer balik..




motip letak gambar kabur?



oh 2 ketul budak ni, tak faham aku... hahahhaa

bajet kool la tu wewe dan rina



macam iklan budak2 minum susu pulak aku tengok diorang ni, hik2



taraaa~~~~ nikmatnyeee makan megi ngan air anggur ramai2 di waktu lunch


terima kasehhh kak rihannnnn pelawa kitorang lunch di rumah akak!! ^o^




oklahh tu je nak cerita. bye

TTYM *ttym ni tiru paris hilton, hehe talk to you manana (later)






11 comments:

ciare (^_^)v said...

bestnyeee eh ada umah sendiri n bleh deco2. takat umah sewa nyampah nyah nak deco2 ni. huhuhu.

wuah sedapnyeee maggi tuuu.....nyumm nyummm..lunch ni nak makan magi sup la kat mamak =p

dd dudu said...

{ciare}
aku lagi laa, bilee laa nak ada rumah sendiri, hihi

alamak aku dah mempengaruhi mak buyong tuk mkn megi ke, huwarghh

Apple Cute said...

awe minum berdiri...!!! hehehe jgn marah awe..ayik nak komen ko aje...wakakaka

mia said...

hepynye baca entry dd yg ni..heheh

dd dudu said...

{apple cute}
hahaha yuyuuu, kite tunggu apaa wewe comment ;p


{mia}
mia.. dd masih terkesima.. lepas baca entry yang mia xjadi naik bas delima tu sebab terseliuh sblm naik bas... Allah..

lina said...

:) dd dh pi tengok....haha rumput mesti dh naik tinggi.

xeRoxiaTTe said...

dd..agak2 ko bajet umah akak camne lah agaknye? Sian korang kan dpt megi jek.tulah ri tu jempu mkn sedap2 tanak dtg.

Sayid Hameed said...

yuyu..tu lakonan semata2..pnt la jdik pelakon..hakhakk..yuyu ko komen la byk kali pon,aku xkeeeesaaahhhh..hikhik

cronyz said...

macam iklan budak2 minum susu pulak aku tengok diorang ni, hik2

aku lak tgk dh mcm org tua minum susu anelene bg tulang yg rapuh...hahahah

dd dudu said...

{kak lina}
ha ahh kak, dd da tgk, hehe rumput ade naik gak, beselaa kak ;)

tp umah akak cantek dan besar, hihi


{xeroxiatte}
hehe kalu akak wat makan2 lg, dd mesti datang, hik2

ermmm bayangkan, entahh cam akak la ;p


{wewe}
hahahhaa saba je laa korg ni, kui2


{cronyz}
lebih baik ko lari cepat dari rina dan wewe, sebelum terlambat, haha

rinakawandudu said...

crony!!!!!!!!!!!

sukati ko je kate org tua?

setua..tua aku tua lg ko...

oppsss..

G82