Thursday, October 14, 2010

keje sebelum tido



chaiyuk dd chaiyukkk chaiyukk meribenkann kad kawenn.. wahh banyak lagiii nii..



hehe bukan taknak mintak tulun kawan2, tapi weekend selalu busy dengan hal lain, so bole buat riben2 kad ni sebelum tido laa, curi2 masa siket sebelum tido hee

tapi x pe.. besssssss

oh untuk korang yang dah bagi alamat kat my emel, sori tauuu kalau kad sampai lambat.. jap eyyy ;)

ok lahhh dah pukul 12, tak bole tido lewat nanti ngantuk dalam kereta sok. tata pembaca, Selamat malam dunia ;) ttym








8 comments:

ciare (^_^)v said...

dd aku ingat riben tu dah masuk dlm pakej kad tu..rupanya ko add on ek..gigihnyaaa =D

dd dudu said...

{ciare}
ciare, klu nak riben kene tambah 50sen.. mahal sgt uolss, haha beli riben, potong2 sendiri je laaa

gigih kannnnn

hidup ribennn

hahhahahaaa

anaztasias einz said...

sangat gigih eheheeh yang penting kita puas hati kan =)

dd dudu said...

{anaztasias einz}
ha'ahh puassss dan sangat hepi buat sendiri hihi

gigih betull.. kene potonggg riben , pastu potong bucu, pastu kene lilin bucu, pastu baruuu leh ikat, hik2

iedayah said...

i pn sm dear.b4 tido sempat menggentel bunga pahar..adui..kdg2 berpk..sempat ke x je..slu kn curi masa here n there..hihihi

Cik Kentang said...

Rajin nya dia...

mia said...

huwaa...ade riben ea dd, yeah..nnti da pos kasitau ek dear..

dd dudu said...

{iedayah}
ho ho ho bunga pahar lebih memerlukan semangat kental yang tinggi ;p

chaiyuk iedayah!!

{cik kentang}
hehe kene rajin ar, sebab nak pos kat kawan2 ;)


hai cik kentang ;)


{mia}
hehe okie dd tgh tunggu sekali byk2 nak pos ni, nanti da pos dd gtau mia ye ;)