Monday, October 11, 2010

09.10.10. gambar2 resepsi shai dan hafiz



keje kuku di meja mase duk menunggu dudu adalah.. amik gambar objek.. hehe..

oh di mana dudu? dudu buat pe?




dudu, shee, iza & zarith jadi ushers laa :)


berdiri kat gerbang bunga2 tu, senyum2 siket

"meja puan nombor berapa?"
"ooo 58.. mari saya tunjukkan"

kof kof kof..

tapi aku banyak ngelat, sebab tak hafal nombor meja, hehe.. so main pass pass je kat ushers yang kat tengah2.. aci tak ;p aci aci, sebab ushers kat tengah ada map seluruh hall tu ;p


color baju untuk ushers dan best buddies adalah color lilac.. kain ni shai yang bagi, pastu ikut suke kite la kan nak buat design apa.. cantek2 tauu design diorang, hehe aku baju kurung moden je.. aci la kann.. pastu tak make-up pun, xpe, aci jugak..

iza, bila kite nak masuk kelas makeup ni?? hari tu ko kate nak cari kelas yang murah2kann?? mane mane? haha


tak sabar ni nak tepek muka beautiful bride.

taraaaa~~!!

Subhanallah.
anggun sangat, dah macam wanita Indonesia yang class cantek2 tu.
makeup by, Aleng Tohara. shai's feveret makeup artist.


nah gambar dari tepi pulak. lawaa =)



okie gambar perarakan masuk pengantin pulak.

dimulakan dengan dayang2 comel ni, dan disusuli dengan fazlin *dipanggil apa ek? ketua bridesmaid kot? dia bawak tepak sireh, kot



lepas tu bridesmaids :)
lawa2 baju diorang, sume pun design lain2, tapi masih menggunakan kain yang sama, hihi suke2



bride and groom pun masuk :D hijau ;)



pelamin sweet *suke pelamin yang x crowded macam ni, pengantin cantek, baju pengantin cantek.. cantek kan?? ade class tersendiri ;)
pengapit pun cantek.. pengapit tu adik nye si shai, farah. baju die gojes gile kann???



baca doa



comel la korang, macam di alam fantasi =) suke suke




merenjis



lepas tu makan, lepas tu part yang paling ditunggu2 kalau aku pegi wedding kat dewan. iaitu tayangan video bride dan tayangan video groom, dari zaman kecil sampai lah ke zaman dewasa. lepas tu gelak-gelak mase tengok, hehe.

ini kali kedua kawan sekolah pegi letak muke kitorang zaman2 sekolah dulu kat dalam video untuk tayangan dewan.

hari tu masa raja nadia punye wedding. segan gile kat kuku, hahaha kantoi, die dah tau muke aku zaman sekolah macam mana.. malunye malunyeeee


semalam masa tayangan tu, erkk, aku jeling dia kejap kat sebelah, lepas tu dia kecikkan mata "amboii.. otainye dulu"

danggg!!!!

motip??? *nangessss




bersama shee :)

note : eh cube lihat latar belakangku. siapakah itu? kenal x? alaaa yang tudung pink tu.. tuu.. tuu..nampak x? hehe




laaa lina laa!!
haha lina datang dengan tunangye, din ;)


ermm.. lepas tu bergambar bergambar ;)



beautiful pic =)
shackey buddies + bridesmaids



aksi bebas


..

ushers & bridesmaids..


marleena, shee, dd dudu, sara, breen, shima, zarith, mimi, shasha & iza.


shai sangat hepi masa tengok sume shackey buddies ada =)


oklaahh, gambar dah habes, bye bye..
shai, u punye wedding sangat best, ceria, mesra dan sweet ;)

suke the combination of colors^^



note : gambar kredit to amir, abang ipar shai.. dan amer jugak, hubby zarith :)


7 comments:

nurul azida ahmad said...

dd, 9.10.10 laaa..hehehe
cntk la baju pengapit die. semua cantik!

dd dudu said...

{zida}
malunyeee, ahhahahahaha

seb baik zida cakap awal. n harap2 x ramai lagi sempat tgk tajuk entry ni, uhuk uhuk ;p

cantik kan!! ngee

sharifuddin N shakina said...

wow..grand la..siap ad no meja..f

lina said...

what a beautiful wedding. aku ngan din suke sgt tengok majlis shai :)shai sgt cantik. baju adik shai pun cantik jugak. semua cantik la.

ko perasan tak pengacara majlis dia sgt best. siap nyanyi ala2 artis.terbaik la.

dd dudu said...

{sharifuddin n shakina}
hehe grand ;)

{lina}
lina, ha ahh mc die sangat best... iza kate shai gune mc yang sama dengan masa kakak shai kawen dulu.. kuarge die suke mc tu rasanye :)

lps tu iza kate, iza sangat berminat dgn mc tu, sampai tahap iza call die tuk job masa kawen die, tp iza kate mahal sgt..

hoho tp mmg pro kan ;)

lina said...

kalo la aku mempunyai bajet yang lebih, akan ku ambik mc tu majlis aku nanti.

dapat 3 in 1 tu (pengacara,penyanyi dan penari)

huhu..bajet...bajet...

dd dudu said...

{lina}
kannn, sangat 3 in 1!!! baca selawat masa diorang berarak masuk pun sendiri2 jek, lunak gak ;)