Wednesday, October 20, 2010

kain untuk pengapit



eh sebulan je lagi tarikhnye? wahhh speechless kejap.

hari ni nak upload gamba kain untuk pengapit.

disebabkan saya pakai peach bukan peach color lembut masa wedding nanti, so pengapit ku akan berwarna krim krim gitu.. plain je, takde bunge color lain, tapi ada bunga timbul2.. hehe sama dengan warna family dan rakan2..


dah macam color kuning pulak aku tengok kain ni dalam gambar, hihi.
abaikan riben kuning tu, itu props je dalam gambar ;p



tailor nye, adalah mak saya sendiri la, hihi..


so siapa pengapit saya? cube teke ;p

hew hew hew


7 comments:

Ezzan Yusop said...

*angkat tangan*

saya nak tolong jawab boleh? ;p

surney hasniey said...

sape pengapit ko??? :)

Bright Eye said...

Times running fast.. your wedding is just around the corner.. Hope everything went well.. (^_^)

♥S@R@♥ said...

sara baru nak cari kain utk pengapit..

masa dh dekat tp bnyk lg yg belum settle..huhu

rosealley said...

kalo boleh jawab dapat ape??;p

marinahunny said...

ciare kot..hau hau hau

dd dudu said...

{ezzan}
hehe jawablaa, xpe ;p

{seni}
sape tahhhh, hehe

{bright eye}
u r so suwit bright eye, nice to know u ^^


{sara}
haa tarikh kite sama kann.. xpe sara, dd pun byk lagi x setel ni, adoiiii

jom berusehe sama2 ye :)


{rosealley}
dpt bergmbar bersama pengapit ;p

{kak marina}
ciare yg perut bulat jadi pengapit :'D tp time tu ciare dah deliver dah InsyaAllah, tgh pantang kot makcik tuu

hehe