Thursday, October 28, 2010

jap ek blog



jap ek blog.. busy busy.. gatal tangan dah nak update blog, tapi nak kene selesaikan beberapa hal dulu.. huwarghhh mengantuk sudaa.. tahan tahan, letak mancis kat mata, letak mancis kat mata t___t

gambar hiasan hari ini adalah gambar 4 dari puteri 7. tahun bile ni x ingat laaa..


dari kiri : puan ateh, CIK dd, puan ciare dan puan ja.

saje je nak besarkan CIK tu ;p kekekeke


oh ciare~ kurusnyeee~ hik2


lariiiikk


oklah bye, ttym.

oh sebut ttym, teringat rancangan Paris Hilton's My New Bff dah abes. dah ada pemenangnye. ok laaa brittany menang dari si palsu si palsu yang lain. alaa lepas ni busan daaa xde cerita tv yang aku tunggu.. kalau x, harapkan cite desperate housewives ngan paris ni je laa yang bole buat aku excited sekali dalam seminggu. uhuk uhuk.. cerita apa kat tv x amek kesah sangat daa..

lagi suke layan video yang korang share kat fb ;p layan petang2 kat ofis pastu gelak sorang2, siapa dengar suara aku gelak naseb ar ;p

har har har haraaammmm... uh tingat haida oas..

ok ok bye.




5 comments:

fad said...

ja di waktu muda2 dahulu...... hahahahahah

BrightEye said...

Soon will be "PUAN" in 3 weeks time.. hhehe

dd dudu said...

{fad}
hehe comel ja pakai pink, kekekeke ;p

{brighteye}
errrr ;p

dup dap dup dap

ciare (^_^)v said...

aku penah sekurus itu yeee???? T__T nanges

dd dudu said...

{ciare}
ye ciare, hehehe