Wednesday, October 13, 2010

seramnyee.. hihi



pagi tadi drive kereta sambil dengar hot chat.. hehe feveret ni dengar pagi2 si fafau, fbi dengan AG.. kelaka diorang versi yang aku suke, selalu gelak sorang2 dalam kereta..



tajuk hot chat pagi tadi pasal mistik..

pastu dalam byk2 cerita tu, paling seram dengan cerita AG..


die cite..


ada seorang student girl ni.. dia nak study dalam pukul 11-12 malam, sekali nampak library nye lampu masih bukak lagi... terus dia cam "ooohh ada gang ni nak study kat library"

dia pun masuk laa library, nampak laa sorang perempuan tu tengah study kat meja..

girl ni pun.. "boleh saya duduk sebelah?"

perempuan tu "bole.."

lepas tu diorang pun study laa sama2... baca buku sama2, bincang2 sama2... sampai jam mencecah pukul 1 pagi..


tengah2 study tu, entah macam mana pen girl ni terjatuh bawah meja.. girl ni pun tunduk laa bawah meja nak ambil pen..

sekaliiiiiii...

..


dia nampak yang perempuan tadi tu tak ada kaki.. *oh seramnyee~~



trus dia seram sejuk.. terus die pack barang2 dia tanpa cakap sepatah pun dengan perempuan tu...

tapi masa nak gerak tu dia cakap laa "saya balik dulu, dah ngantuk"..


terus die blah..

tak sampai 5 langkah...


..

..

..

.

die dengar suara perempuan tu berkata..

"dah ngantuk ke.. dah tau~~~~~~"


uwaaaa seramnyeee...

ahuk ahuk


ok bye

10 comments:

mia said...

OMG...serammmnyee

Ezzan Yusop said...

didiiiiii.....serius seram citer tu. nasib baik baca waktu siang. hehee!

dd dudu said...

{mia}
serammm

{ezzan}
dd dengar pagi2 tadi pun muke dd dah berubah hahahaha

Bright Eye said...

i also heard from HOT.fm.. that one is creepy among the others... haha

Iera Ramali said...

baca citer ni pun dah takut..kalau dengar orang citer lagi laaa.....

dd dudu said...

{bright eyes}
kan kan, hahahaha


{iera ramali}
masa saya dengar tu memang saya terus rasa takut, sebab cara AG cite tu lebih menambahkan ketakutan, hihi

iedayah said...

dd...mau lari xckup langkah..kelam kelibut diwatnye..scary meh

marinahunny said...

hihihihii seriau la bca ni...

Sayid Hameed said...

haha..seram2..

dd dudu said...

{iedayah}
scary sgt kan, hehe

{kak marina}
laa kak marina pun takut ye, hihi

{wewe}
wewe kan koooll