Sunday, October 3, 2010

gambar2 raya di rumah cikguku


aisehhh saya lupa ambil gambar makanan2 di rumah cikgu.. so x bole nak buat entry cover cerita pasal beraya ;p boleh letak gambar aje lah hew hew hew

02.10.2010
lokasi : rumah cikgu wan di Impiana Residence, Nilai


rumah cikgu bebetol la sebelah highway, dah la rumah paling tepi. memang clear betul laaa, nex time lalu highway situ nak jerit "cikguuuuuu!!! tumpang bilek airrr~!!"
pastu parking kat tepi highway tu, pastu terus kene sepak ngan pemandu lain. kuikui





uh jangan komen apa2 ;p
aku memang bermasalah siket untuk menatap kamera sewaktu bergambar, haha silauuu

cikgu wan comel kan, baju pun pepel comel sangat. ahuk ahuk




leli pun comelll hehe




kamilah 3 ketul pelajar fizik cikgu kelas F2 batch 2001 yang masih hidup ;p
hehe memain jek , yang lain belum sampai lagi ar ;)



oh nway, masa kitorang datang beraya ni, ada gak satu gang student cikgu yang terkini. kire pangkat adik2 laaa ngan kitorang. cikgu wan dah tak mengajar di mrsm kuantan, tapi cikgu skang mengaja kat Kolej Mara Banting.. so dorang tu budak2 kolej mara banting laa.. satu group je yang ada.

aku pun cakap laa kat leli

"leli... diorang ni mesti kat kolej group pandai2 kan, sebab tu cikgu sayang dan jemput diorang ni"
"tapi dd... leli x pandai pun, cikgu invite jugak"
"eh ha ahh laa... aku pun xpandai jugak.. hahaha" *bermasalah adalah masa sekolah dulu

wakakaka!!!
terus auchhhh pada diri sendiri.




dah besar dah kan kite leli :)
dewasa dah.. x sangka...
tapi cikgu kite masih sama seperti dahulu kan :)



dan.. betul2 nampak lebih dewasa apabila.....
...
...
...
...
..
.

aku datang rumah cikgu membawa sekotak kad kawen!!
waaa x sangka....

benarkahh???
benarkahh??

hrmmm heeeeee x caye.......... selalu nampak orang lain yang mengedarkan kad.. tapi kali ni kat rumah cikgu, aku nampak seperti seorang kakak dikalangan adik2 yang tengah nak edarkan kad kawen, hihihi, soo kakak kakak~~~
*eh korang paham x apa yang aku cube sampaikan ni, pahamm takkk, aku cakappp kat rumah cikgu tu ramai adik2, aku pulak adalah seorang kakak yang tengah busy nak bagi kawan2 kad kawen, paham taaakkkkk..
eh motip aku terang beriya2?? hahaha




bizi betul menulis nama dalam kad kawen,
nama2 budak2 kelas F2 yang aku x sempat nak jumpa jap gi sebab aku dah nak kena balik awal, so pass aje kat diorang2 yang ada ni haa ;)



hari berganti hari... tinggal sebulan lebih je lagi... selepas tu.. bermulalah the new chapter of my life :) macam xpercaye je kan :)


welcome chapter two ;) *winkk^^





9 comments:

LyNn'Azlina said...

bestnya dd g beraya umah cikgu wan

marinahunny said...

dup dap dup dap...

dd dudu said...

{lynn}
lynn skang duduk di mana? kat KL x? klu KL, nex time klu ada perjumpaan kite kene roger2 tauu ;) lame x jumpe lynn hee


{marinahunny}
wahhhhhh debaran menghampiri~~~

fad said...

hehehehe aku suke la tang ko benti tepi jln...nk tumpang blek air.... nk kena sepak je kn wahhahaa... klu aku tlg sepak kn leh???? wahahahha ;p

~aL!n~ said...

dd..bestnya g umh cikgu wan..eh ajak classmate je ke,,kite taknak ajak>huhuhu

chUNk said...

dd xnak jemput dayah ke? :)

dd dudu said...

{fad}
pangg~~!!


{alin}
heheee mestilaaaa ajak, tp dd x hebah2kan lagi ni hahaa, nak buat event kat fb pun xreti, nak alamat korang tp x buat entry lagi, kui kui

bagi diorang kad kawen hari tu sebab malas nak pos, alang2 jumpe terus bagi ar, hik2



{chunk}
mestilaaaa akan jemput dayah jugak :D meh la alamat :D meh meh

rosealley said...

dekat dah kan bab dua tu, heee

dd dudu said...

{rosealley}
motip bab dua?? ros nii :'o terusss feeling buku teks tau :'D uhuk uhuk