Friday, October 8, 2010

kat ofis lagi


salam uols..

huhu kat ofis lagi ni, tengah tunggu kuku amik..

mau pegi majlis nikah shai.. uwaaaaaa

nikahnye pukul 4 petang tadi.. motip pukul 5:40 aku masih di sini?? huhu xcukup cuti dah nak amik cuti :( sedih tau shaii :(

tapi tu ar, nak jugak singgah umah die jap lagi kat tropicana golf resort *jauhnye, nak jenguk shai yang dah selamat menikah :)


pagi tadi naik komuter.. huhu baru tahu ada koc pink, khas untuk wanita sahaja... so tadi saya duduk kat gerabak pink laa yang untuk wanita sahaja.. kenapa saya xpernah tahu ek wujud koc pink?? oh ko lupe ye diana, ko kan tak baca suratkabar, kui2..


baguslaa, lepas ni naik komuter leh duduk koc wanita :) xdela risau kene himpit2 dengan lelaki2... ermm tadi ade gak yang lelaki sesat masuk koc pink tu.. adelaaa dalam 2 3 orang.. diorang xperasan kot sign besar2 "untuk wanita sahaja".. dah jalan jauh dah, sampai bandar tasik selatan, ada staf komuter cek2.. pastu mintak diorang pindah gerabak... terkedu je diorang..


ok lah bye..


2 comments:

mia said...

huaa...seyes ada koc khas 4 girl only?haha..baru tahu ni...tq dd

dd dudu said...

{mia}
wahh ada gang, dd pun xtau sebenanye mia.. hihi seb baik mia pun xtau, ekekeke