Friday, October 15, 2010

tengahari yang segar


hehe hari ni kan jumaat, lunch lama kann..
so menggunakan masa yang lama ni untuk pergi buat facial dekat Seputeh Kapas.

tadi try Crystal Peeling, instead of normal facial, hehe.

lama sangat muka ku dibelai2 oleh gadis seputeh kapas yang baik hati tadi. hik2
dalam 1 jam ++ laa... sampai tertido2 aku jadinye tanpa disedari.. motip??

paling aku suke adalah part vakum muka dengan part cucuk2 nak kasi keluar isi2 dalam tu.. jerawat ke white head entah, xtau lah nak panggil apa... orang kata sakit kannn, tapi aku suke, puasssssss... ibarat rasa "picit lagi dik, kuarkan die kuarkan dieee!!!!! yessssssss!!!!"


muahaha poyo gile kedidi kedudu.


paling lama part hidung tadi ;p teliti betul gadis itu, suke suke.


tapi bila habes facial tadi, keluar dengan berkeyakinan jek, x nampak pun muka merah2.. sebab dia kasi sapu fondation dulu kot..

aku ingat lagi dulu pernah buat facial kat serdang, malu gile nak jalan balik rumah sebab muka jadi merah2 die cucuk2 muke kita kan... lepas tu bole pulak hosmet aku tu drive bawak aku gi jusco. rasa nak tembak je hosmet aku tu, hahahaha malu okayyy..

kire bagus laa dia sapu fondation dulu sebelum kite keluar mengadap dunia realiti. xde laaa orang terkejut tgk muka merah2 kite kan ;p



muke selepas facial

eh ape, xnampak gambar?? memanglaa, x transfer lagi dari henpon ;p xde kabel ;p




oh ini sedikit info pasal Crystal Peeling. copy dari Seputeh Kapas



Crystal Peeling

Crystal peeling, also known as microdermabrasion is one of the most effective treatments available today that have been tested and proven to show visible results in repairing skin damages. This treatment stimulates the basal cell layers to build new, functional skin cells. These new skin cells move upwards to the skin surface to replace the scarred and damaged tissue. Hence, skin cell renewal and regeneration is thus achieved.

How does Crystal Peeling benefit you?
  • Immediate, visible results.
  • Exfoliate dead skin cells and stimulates new, functional skin cells.
  • Improved skin tone and appearance as local blood micro-circulation is stimulated.
  • Repair skin damages such as scarring (caused by acne, burning, etc.), wrinkles, skin aging, age spots, pigmentation, sun damages, enlarged pores and so forth.
  • Skin rejuvenation is further enhanced as the new, functional skin cells absorb beauty and anti-aging creams far more effectively.


fuuu sangat2 segar~
lepas tu kene urut siket kat bahu dan kepala. phewwwww x terkataaa~~~~~~~~
masa nak balik tu, cik Aishah owner yang baik bagi minum teh wangi. bertambah segar~~~ hai aishah ;)

okiee sekarang saya mahu pergi solat Zohor. lepas tu nak pegi UAT sistem orang len. ttym ;)


note : tadi pergi facial sorang2, so xde teman makan. lapar pulak sekarang




7 comments:

rinakawandudu said...

sedap nye laksa dan cendol kan wewe..

erkkkk..alhamdulillah kenyang...

lina said...

best nyer pi spa...

mia said...

huwaa...muka kena belai selalu ea utk seri pelamin ni...ewah..rasa tak sabar pulak

anaztasias einz said...

bestnya wat facial. nak joinnnnnn

dd dudu said...

{rinakawandudu}
how dare uuu.. uhuk2

{lina}
hehe bes kak ;p

{mia}
erkk bukan untuk seri pelamin la mia ;p

saje nak gi sebab hari tu penah pegi, rasa bes, dan nak lg nak lg ;p


{anaztasias einz}
jom jom, nora duk mana kah ;p

marinahunny said...

bestnye dpt korek2 nasi kat muka tu..hehehehe

dd dudu said...

{marinahunny
puas kak, hehe