Saturday, October 23, 2010

award dari 2 sahabat



oh sebelum memberi ucapan sebab dapat award, saya nak cakap yang saya x suka laa iklan Cuti-cuti Cinta tu.. bole?? ;p

asyik asyik iklan cakap "awak cakap saya x cantek?".. "tu apa tu? nasi lemak 50sen?"..

huh motip? dengar banyak2 kali jadi x suke, xrasa kelaka pun... bole? bole? bole?

sebenarnye.. aku xminat farid kamil... entah xminat laa.. lakonan pun x gagah... bole x bole x??

tapi aku minat sangat nora danish.. alaa nape die berlakon dengan farid kamil.

eh so, apa masalah aku ni? pangg~~



okiee kembali pada tajuk, award dari 2 sahabat.



award 1

dari cik bintang!

yeyyy makasih dik bintang kasi kak dd award.

yang comelnye tentang award ni, si bintang ni yang lukis sendiri. ekekeke tergelak2 sendiri aku menengoknye. hahaha jgn laa mara si bintang, kak dd bukan gelak apa, gelak rasa comel je, kui kui kui siap ada smiley sengih mata cam lanun agi tu hee hee xpe dik, comel comel hee hee

alamak, kene jawab beberapa soalan pula.


1) namakan haiwan yang anda x suke..

jawapannye. ulat ulat ulat. aaaaa lariikkk~~ kalau nampak ulat, aku bole menang pertandingan lompat jauh kot.

pagi tadi masa balik dari sarapan, aku nampak ulat gonggok kat tengah jalan, dan otomatik aku meloncat siket sambil tarik2 rina.

rina : "laa dd.. ulat gonggok je punnn"
dd : "eeeeeii tulun laaaa... aku x bole laaa dengan ulat ulat niii... kalau ko suruh harimau dengan ulat kejar aku, aku lari dari ulat dulu ko tau x?"
rina : "kalau ulat dengan anjing yang kejar ko?"
dd : "errrr.... alamak aku takut anjing gak"
rina : "anjing kat belakang kite sekarang.."
dd : "hek elleee tipuu.." *nak kenekan aku la tu sebab semalam kitorang 2 ternampak anjing sedang merayau2 kat area ptm ni, sampai kitorang semalam jalan laju2 sebab takut..
rina : "ni anjing semalam laa..." *sambil buat muke cuak dan berlari ke depan
dd : "rina..... crying" *dah hampir percaya siket dan takut nak pandang belakang

rina.... crying rina.... crying .... terus aku jalan laju2 ikut rina...sambil toleh belakang laju2... kuang ajooo ko rina tipu aku



2. PEREmpuan plastik yg pernah anda kenali .. siapa? tulis saja namanya walaupun cik b x tau haha

Vanessa.... cik b kenal x? dd pun xkenal, muahahaha



3. namakan org yg paling anda sayang ..

plural ke singular ni?
kalau ranking number 1, mak.. =)


cik bintang, thanx ye untuk award comel ni :)


------------------------------------------------------------------------------

award 2

dari cik iedayah :D


thanx iedayah kasi dd award :D erk beautiful ke?
hee hee


oh kene jawab soalan jugak.

Tell 7 things about yourself:

oo ok..

1) hari ni beli majalah Nur keluaran November. motip?

2) x suke iklan yang girl tu tunjuk baik dia bukak kasut depan orang2 sebab kesian makcik tu mengemop. alaa aku pun kesian gak, tapi gune jalan alternatif je la atau jalan sipi2. hek elleee iklan tu. .. so motip aku asyik x puas hati dengan iklan? ;p

3) alamak ngantuknye..

4) ape eh nak describe pasal aku???

5) cadar aku corak bunga2.. bole?

6) bantal aku corak lain lak. alamak.. ngantuknye..

7) baik hati. *tetibe


ok dah habes 7 dah ;p

iedayah, sori dd buat tag ni tak ikut format, heheheheheh ;p pemusnah tag betul dd ni ;p

tapi thanx yaa kasi dd award ni, dd hargai sangat :)





3 comments:

pestisid said...

oh set!!! tak suke parid kamil jugak. lakonan tak kuat. hahaha. dlm mertua vs menantu lagik la, walau tgk iklan jek nampak mcm ughhhhhhhhhh!!

cik bintang said...

hehhehe :) wakakaka
anjing ? takut jugakkkk hehehe
welcome ! :)

dd dudu said...

{pestisid}
hehe geng geng

{cik bintang}
heheheeeee