Wednesday, October 20, 2010

pengantin berisi


alaaa makin tarikh dekat makin rasa nak makan je... aa nape ni... pagi2 kalau makan nasik lemak siap amik ayam goreng lagi... dangg!! pengaruh rina ar ni.... nampak die makan ayam goreng kruk krak kruk krakk sedapp jeee..

lepas tu tengahari makan lagi... petang2 dalam ofis kruk krak si kacang... balik rumah makan lagi... ho hoo nanti nescaya jadi pengantin x cantek dan bulat ni..

korang~ aku dah bgtau awal2 ni tau, jangan terkejut nanti ;p siapa tegur masa perkahwinan ku nanti siap ar die ;p


pape je lahh gamba hiasan ni

nak upload gamba nasik lemak ayam goreng, tapi gamba tu dalam henset yang kene curik tu pulak hee hee .. sengall


note : nak premium beautiful :'o tapi harga dia 2000 lebih :'o



12 comments:

Ogy said...

nnti dh kawen lg nk makannnnn aje..sbb senang hati..la la la laaaa

ciare (^_^)v said...

dd nak kena lempang??? ko mana ade tembam okeeee. slim mlim aje aku tgk..tu prasaan ko je tuu..trust me OK

:)

Bright Eye said...

Haha, i felt the same way too.. Makin dekat nak kawin mulut ni asyik nak mengunyah je.. =P

pestisid said...

takde takdeee ciare..dd memang tembam. hakhak..



lari laju2!!

iedayah said...

xpe dd,cpy je pic nasi lemak kt n3 terbaru i..hahhaha

Ezzan Yusop said...

tembam inda....

kucincomey said...

itu laa yg saya alami skang nih.. hadehhh.. feninggggg... huhuhu..

rosealley said...

same ngan aku la hari tu, huhuuuu, tapi ko mana ada tembam(ikut cakap ciare), ok jeee

dd dudu said...

{kak ogy}
alamak takutnyee ;p

{ciare}
hari tu jumpe lain, mkn nasi ayam pun x abes, tp skg asik rasa nak makannnn jeee, habes lak tu, ekekeke riso jekk naik mendadak sebulan, kat muke uwaaa

{bright eye}
wahhh jumpe geng ;p

{pestisid}
songkok ar koo

baik2 lari bawak perut, pu~

{iedayah}
hahahhhaha yekeee, okiee zassss pegi skg

eh alamak iedayah, award hari tu x amik lg, hihihi


{ezang}
belum sangat lagi.. tp dd dah risooo.. alamak makin riso badan naik makin rasa nak makan, alaa cane nii, mintak2 die naik lepas 201110


{kucincomey}
jom sama2 fening wuuuu
xpe kucing berisi comelll

hehe


{rosealley}
tu yg takut tu,mule2 nampak x, sekali jadi tembam on my wedding.. tidakkk

faizah said...

dd... ko kawen berapa haribulan? adakah masa tu aku telah bersalin dan berpantang? wuwuwu

mia said...

hehhee...dd, kena jg makan oke...pastu xmoh tension3, nnti naek jerawat..

dd dudu said...

{faizah}
aku kawen 20.11.2010

aku rasa ko tgh berpantang kot masa tu, wuwuuwuw

{mia}
ekekekekee mia, x tension pun ade je jerawat naik kat muke dd ni ;p kui kui kui