Tuesday, June 8, 2010

saya dah ada kakak ipar ;)


sebenarnye nak update pasal abang nikah 6 jun semalam, tapi ingat nak tunggu gambar dari official photgrapher abang lah. so taknak update sekarang bole? ;p hehe..


tapi rasa macam nak update siket laa... pang~


mula-mula letak gambar hantaran dulu. hehe

nikah simple2, hantaran pun simple2. tiada baju kasut bla bla... cuma ada makanan, hehe.
kitorang punye gold, belah kak shira nye ermm color apa ek, color2 sweet laa ;p
teruja dengan tali ribon hantaran mereka, cantek :B



sayap-sayap ku. ayah dan ibu adalah sayap kepada burung ke'didi.
eh apa aku merepek ni.

tema keluargaku adalah maroon tapi tak xsama versi ;p haha



tok kadi lewat 3 jam. aku pun tak faham.

lepas tu kan, scene yang sepatutnye scene touching touching jadi kelakar sebab abang punye lafaz nikah laju giler. haha...



banyak betul surat kene baca. mereka kata kat johor memang macam ni. banyak prosedur. ye ke?



kantoi aku bergosip kat belakang dengan tangan di tepi mulut ;p



lepas kak shira salam tangan abang, kawan2 abang jerit2 "cium dahi cium dahi"..
abang pun tarik la dagu kak shira nak cium... sekali... di halang oleh tok kadi ;p "kat masjid tak boleh cium"

wahihihi abang malu gile (=^_^=) blushing blushing abang ;p
aku kat belakang dah bantai gelak dah dengan cousinku kaklong.. *adik yang jahat hehe




kak shira, welcome to our family ^_^
saya adik yang sangat baik dan paling cantik di kalangan adik beradik, jangan takut-takut ya ;P



kalau abang garang-garang dengan kak shira, tepon je rumah, nanti ma tau lah camne nak marah abang tu ;p



alaaa takde gambar yang sesuai lagi... huhu tunggulah sambungan entry ni bila ada gambar ehh.. abang ada 4 photographer hari tu ;p


nah akhir sekali, gambar dengan moksu dan yaya.

nak tunjuk saya pakai shawl dari Ratu. sangat bestt, jenis yang macam syria, main sarung je kat kepala, tak payah pin-pin pun hehe..



bersambung...
tak habis lagi tau entry ni... bersambung yukkkkk
bile nye xtau laa ;p


note : abang nikah je dulu.. naik pelamin nye kemudian :)


7 comments:

cik paro said...

tahniah ada kakak ipar!!
jgn buli2 dia ok!

dd dudu said...

{cik paro}
pendekar buli buli zaimon ;p

hahaha InsyaAllah sy layan kakak ipar dgn baik ;)

~ ReD ~ said...

eehhh..cepatnya abg didi btunang ye?dah bnikah dh pun.. bagus laa..

neway, slamat pengantin baru to ur abg n ur new sis in law;)

mun-e said...

ohh gitu rupa kakak ipar mu~ hee. okay la dpt kakak ipar. kalo dpt abg ipar harus malu malu gitu.

haha.

-aku yg masih segan dgn abg ipar baru :P-

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

mune: motifffff??? panggg!

dd dudu said...

{red}
kann cepatkann... sume pun dilakukan secara ekspres. seb baik berjalan lancar sumenye ;D

emm thanx, wakilkan abg dan sis yg berada di tioman skang, hehe

{mune}
yekeeee,hahahah xpe2 amik masa

:D

{along muni}
akakkk bes x kawen? :D

nurul azida ahmad said...

sgt cepat. hehehe. lepas ni dd plak.

*johor mmg banyak prosedur sket, hiks*