Thursday, June 3, 2010

from utara with love


hari tu kuku gi outstesen di negeri2 kat utara. balik kl cakap ada barang nak bagi.




henbeg hihi... ada bunga, memang taste kite. konfem selalu pakai ni.
thanx kuku =)

tapi bila bukak zip, alaa kenapa takde duit terselit macam dulu ek ;p
*terus kene jeling dgn kuku



mode : keje tak siap lagiiiiiiiiii .. x sempat baca blog korang. x sempat nak cerita panjang, saya bye bye dulu yaa.


note : sekarang kuku tengah kursus kat UKM start isnin hari tu, hehe kami berkongsi angin yang sama sekarang ;p pangggg~~





3 comments:

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

chantek la beg putih tuh

dd dudu said...

{mimie}
hihi kite pun suke

veesakura said...

aah la, lawa beg tu :)