Sunday, June 13, 2010

pernikahan ros dan idzuan



tak tau nak cakap camne.. terharu sebenarnye.. kawan baik ku rossa dah berkahwin :') dengan idzuan, kawan kitorang2 jugak :)

percintaan universiti berakhir dengan pernikahan pada 11 Jun 2010 ;)

siu siu~


ros rosss rossss sayang kat ko sesangat :']

sanggup ni amik cuti hari jumaat untuk pergi ke Machang Kelantan demi rossa tersayang ;p dan sekarang adalah hari ahad, aku berada di ofis sebab kene siapkan kerja yang tertangguh xdtg hari jumaat hari tu ;p har har har demi kawan baik, demi demiii~~~~~~

rossa~~ ko dah kawen daaa...... uhuk uhuk



di atas sebab2 yang tak dapat di elakkan, saya terlepas momen2 penting di waktu idzuan lafaz nikah.. oh sedih sangat :'(

masa sampai rumah ros, ros dah sah menjadi isteri idzuan.. x sempat nak tgk muke ros berdebar2 dup dap dup dap tunggu lafaz itu, blushing2, sebak2... wuwuwu


lebih menyedihkan bile dah selesai semua tu, masa salam2 peluk2 ros cakap "dd, aku cari ko.. ko xde"
uwaaaa :'(


ahh x kire, nak suruh jugak idzuan ulang tayang balikk momen itu :p



ayu nye kawan saya ni :) rosa x pakai veil pun, pakai tudung siti yang nice :)



kitorang in pink! tengah nak tangkap gambar, ezan call pulak.. cubit ezan ;p
*cian ezan xdpt tengok ros nikah




depan : dd dudu muka lebar, rossa, wawa
belakang : hana dan lina

waah hana puteri 7 pun datang, suke sangattttt sebab dah lama tak jumpe kawan aku yang sorang ni =D

yang kelakanye suami hana, peja dah jadik macam 2nd photographer pernikahan ni.. di mana2 akan muncul peja dan kamera muncungnya, dan sangat cekap :D hahaha sangat sporting.. kitorang terhibur




saya kawan ros. kuku pun kawan ros. ^_^
banyak sungguh memori kitorang, kann ros~~ kan kuku~~ pegi jalan mana2 pun sama2 :)

aduhh tiba-tiba dah rasa merindui ros yang bujang :'(
*hehe poyo, padahal selalu jek idzuan join sama, takde beza pun ;p





ros sangat cantik. artis kelantan katakann~~~
macam enggang dan pipit jadinye dah gambar ni, uhuk ;p




yangg pentinggg.... mereka sangat happy waktu bernikah, hahahaha
sengih memanjanggg :B




congratsss koraaangggggg =)

hehe mula kenal mereka di zaman upm. satu course, Software Engineering. kenal izuan dulu sebab die jadi cikgu kelas tambahan kitorang malam2. cikgu yang garang, ekekekeke... mula rapat dengan rossa sewaktu praktikal kat Kolej Islam, semester 4. bertambah rapat bila kitorang amik 'M' sama2 =) dan makin rapat.. makin rapat... =)


habesssss kisah pernikahan mereka.



di mana kitorang bermalam ek?



Kat siniiii..... Desa Permai Rest House, Machang Kelantan.


satu bilik Rm 70 :) seronok sangat bermalam dengan lina dan wawa ^_^


ok habess entry ini.. tunggu cerita perkahwinan mereka yang sangat meriah pula :)

dan last sekali..

hehe.. gelap.. :p



note : tudung pink kat atas ni menjadi tudung feveret sy skang, hihi dari Ratu, beli masa less 70% :B



8 comments:

suamihanyisterizuki said...

rosss,

tahniah...ahahah wish kt sini lak...

dd dudu said...

{hani}
eh ha'ahhh hani kenal ros gak kan? kat microcorp :D

mun-e said...

hepinyaaa izuan dgn ros ^^. congratz!!!

so skg ade kat rumah ke kat ofis lagi.. hee

dd dudu said...

{mune}
ha'ahhh ros pun hepi sangat, x leleh2 air mata pun masa izuan lafaz nikah hihi

ko comment kul 8:11pm, aku dah kat umah

skg kul 7:55am aku kat opis ;p

w a w a said...

dd..

suka aa gmba ber5 tuh...sume senyum lebar..like like ~!!

dd dudu said...

{wawa}
eh ha'ah kannn :B

rosealley said...

terharunye dd, sob sob, aku sayang ko banyak2 gak tau, thanx ek dtg jauh2 demi aku, terharu sgt korang sanggup dtg jauh2, huhuuuuuuuuuuu

dd dudu said...

{rosealley}
waahhh rosa dah online :D