Monday, June 14, 2010

perkahwinan ros dan idzuan yang sangat meriah


entry ni banyak gambar tau.. bersedia yaaaaa, hik2

tarikh : 12 jun 2010


mak andam sedang betul2kan bulu mata rosa :D



ok, bersedia nak tgk muke ros?


taraaa~~

tema adalah purple!!!
rosa cantekkkk


wawa, dd dudu, rosa, lina, no'a si pengapit, ezzan, hana dan lilo.
kami semua hadir untuk mu rossa ~(^,^)~



di sebalik cermin :B




masa rosa kat dalam rumah di touch-up touch-up, kat luar adalah sangat meriah dengan.. apa ek nak panggil, orang main muzik lepas tu ada aksi silat, tomoi junior, tomoi senior.. macam2 :D


tomoi junior


tomoi umur sekolah menengah kot



gambar meja makan beradab
color kuning pulak hehe meriah kan guna banyak2 warna. tak adalah fokus kat satu color je :D



bersedia untuk berarak... jeng jeng jengg

pengantin perempuan menaiki beca untuk menjemput pengantin lelaki (^,^)

suke sebab first time tengok pengantin atas beca, hehehee klasik sungguh


kepak kepuk kepak kepak


rombongan pengantin lelaki :D


ahahahaha idzuan. ahahaha gelakkan idzuan ;p

so suwit laa idea beca ni, hihihihi





duduk untuk melihat persembahan.
idzuan senyum dan berseri2 je kann, nampak sangat dia happy berkahwin dengan rossa kan kan kan (^o^)



tak tau nak panggil apa dah ni ;p



lace ini dibeli dari bandung!!



lepas itu masa untuk mereka bersanding di atas pelamin pulak. tapi tak ambil gambar laa, x jumpa sudut yang sesuai, hehe..


nak tunjuk gambar hantaran..


kebetulan dua-dua pihak guna jenis kotak putih yang cantek. eheeee
belah ros : hantaran putih pink
belah idzuan : hantaran putih merah



ingat tak saya pernah cerita kat Tanah Abang, Jakarta ada kedai yang jual set sepatu dan clutch. entry ini
hantaran ni diorang beli kat sana lah. cantekkk bukan? ;)




jam ni saya saksi mereka beli di Bandung. hee



lepas tu kan.. motip diorang suruh kuku dan dudu merenjis pengantin kat pelamin?

pasangan pengantin menjadi ceria gelak2 bila nampak kuku datang untuk merenjis. hehehe



sekepal kuku bagiiii manisan, ahahah naseb ko lah izuan



dudu baik siket, bagi sikett jee kat ros, kesian dia dah banyak kene mengunyah manisan ;p
ros : "siket je tauu dd... siket jee tauu"
dd : "yee yee.."
idzuan : "alaa x adil"

;p



yang pasti dudu sangat x reti nak buat apa... last2 pengantin dan pengapit yang kene ajar ;p kelaka sebab pengantin yang kena ajar... kui kui
dah laaa segan gilerrrrrrrrrrr kene pegi depann... uuuuuuuuu :'p


tibalah acara pengantin membaling gula-gula untuk disambut kanak2 :D




hahahaaa rebuttt rebuttt
naseb baik xde muke aku terlibat dalam ni ;p




lepas baling gula-gula, pengantin pun makan beradab.. kul 3 lebih tu.. mesti lapar kannn :B klu aku dah hilang pertimbangan daaa kot ;P


semasa diorang makan, mata diorang dihidangkan dengan persembahan kompang sambil menari. hahaha comel giler. main kompang sambil menari :'D





sungguh terhibur okay!!

note : color scallop kanopi color oren. hehe cantek dan meriah kan. lepas tu ini first time aku tengok scallop macam ni. ropol2 macam langsir



oklahh, dalam pukul 4 lebih tu kitorang kene gerak balik dah la. nak balik KL kan.

sangat gembira di hari perkahwinan kawan baik kami =)

rossa dan idzuan, selamat pengantin baru dd ucapkan. Semoga kekal, bahagia sampai ke anak cucu. dd selalu doakan korang bahagia2 selalu ya ^_^


note 1 : gambar adalah dari kamera sendiri, dan juga ezan
note 2 : untuk fotografi, ros menggunakan khidmat anaroza photography





8 comments:

~ ReD ~ said...

ros nampak mcm tenggelam sebab kaler baju kau orang dh sama pekat cm baju pengantin ros..hehe

pape pun, ros tetap chantek di hari bahagianya..*wink wink*

dd dudu said...

{red}
hehehe bertambah2 naseb baik dd xpakai baju vogue super kebabommm ;p
ekekeke

kan kannnn, ros tetap cantek =)

marinahunny said...

jauhnye korang berjalan..

dd dudu said...

{kak marina}
hehe sanggup tuuu ;p

biku said...

wah wah..kalerful gitu..
sgt chantek + berseri2 pengantin nya.
tahniah encik + puan pengantin (wish kt sini bley dak?

dd dudu said...

{biku}
bole bole. sila2 hehehehehe

Anonymous said...

salam...
saya sgt berminat denga kumpulan kompang yang hadir semasa majlis perkahwinan ini, mohon sangat untuk mendapatkan contact no kompang tersebut. sila emailkan contact ke russila@primeworks.com.my

russila said...

salam...
saya sgt berminat denga kumpulan kompang yang hadir semasa majlis perkahwinan ini, mohon sangat untuk mendapatkan contact no kompang tersebut. sila emailkan contact ke russila@primeworks.com.my