Thursday, June 10, 2010

mencari keserasian


hehe ingat tak entry ni yang saya kata tak serasi dengan henpon baru?


inilah hensetnyee..


express music model apentah

xtaulah, nokia sama dah.. model je lain-lain.. tapi die tak bes macam henset L'Amor ku itu..
faham tak, tak serasi? ;p
hati pun tak berbunga2 masa beli, walaupun diri sendiri yang pilih.

aku tak mengambil masa yang lama, 7 hari guna henset ni terus macam arghh nak tukar...


dan terus trade in... dan beli baru...


dan ini lah hasilnyaa ;P ekekeke nasib baik org kedai tu
kedai yg sama, muke kuku pun dia ingat lagi ambil harga yg sgt tinggi untuk trade in, hihi yelah baru lagi kan beli hari tu, nokia pulak tu :)



c902 cybershot
my sayang sekarang! tapi sayang yg lama tak akan padam dari memori ku, uhuk


dulu yo yo je kata takkan berpaling tadah dengan nokia, last2 amik sony jugak ;p dan hasilnyeee, saya sangat serasi dengan henpon ni.. sayangg sayangggg~ hehe

yang paling penting, gambar dia sangat lawaa

hari ni duk asyik ambil gambar je. hehe

tapi bile masukkan dalam blog jadi x lawa, sbb 5mp di compress compress kan, huhu


kantoi sarapan 2 pinggan, ekeke ;p
hari khamis adalah mee rebus ya!


aina dan rina sok sek sok sek
*aina kontrol bercakap sebab tau kite snap snap :p


asalnya nak beli henset c510 red white edition, cute sangat, dan murah lagi laahh dari yg atas ni, xsampai 100ringgit pun kalau nak topup yang trade in tadi.. tapi kuku menggunakan kuasa veto nyaaa

"aahhh xde xde, ni duit kita so kite nak awak beli henset ni"

danggggg!!!!!!!! ('o')------o


haha musti die xrela dah aku asyik nak beli gadget yang cute cute luaran je tanpa ambil kesah isi dalam macam mana.. pastu bile xpuas hati, nak tukar2.... hihihihi
nasib baik aku pun dah ikut jatuh hati dengan henset baru ni bila bawak balik rumah, kalu tidakkkkk ;n
*pakai duit kuku dulu untuk dua2 henfon ni, kang ada duit karang baru bayar balik.. itupun kalau ingat laa, ekekekeke ;p larikkk dd larikkkk~~~


kan dah kataa saya bukan seorang yang "henset-canggih-oriented" *istilah sendiri.. so tak pernah amik kesah sangat dengan henpon2 terkini, dapat beli henset ni pun dah terujaaa, hihihi


note : sedang galak mendownload theme best2 untuk sayang baru ni



2 comments:

aDieyZa said...

dear, zana pakai c510.. wrna merah putih.. setakat ni puas hati la even 3.2megapixel jer.. tp yg buat c510 ni best sbb nmpk sweet & bunyi mmg best..

tp hndset yg u beli tu pun ok.. sbbnya bg zana sony lg best dr nokia.. tu pd pendapat zana la.. lain org lain pndpt kan..

dd dudu said...

{adieyza}
ha'ahhh c510 itu sgt comel kan, hehehe

ha'aa sgt subjektif laa :)