Tuesday, June 8, 2010

bila dah terlalu sayang


dah beberapa minggu henpon kesayanganku ini sakit.. huhu

akhirnyaa aku akur aku perlu beli henpon baru..

sedih..

wuwuwuwu..


2007 - 2010


henpon paling best yang pernah wujud dalam hidup saya.
paling cantik, paling keypad best, paling bergaya bila membuka flip nya, paling-paling lah semua-semua..
dan yang paling penting, gambar yang ditangkap kamera henset ini paling lawa.. kalah kamera muncung ;p

dia macam mencantikkan muka, ala-ala automatik dia akan bloom kan muka dalam gambar tu jadi lawa. pae paling suke tangkap gambar gune kamera ni, saya apatah lg hehe.


aduhhh rindu nyeeeeee nak pakai henset ni lagiii... baru berapa hari tukar pakai henset lain..


oh wahai henset baru, saya belum mula menyayangi awak lagi, so taknak publish awak.. i'm sorii i'm sorii...



sedih sangat mengenangkan henpon kesayanganku ini, sampai rasa nak dengar lagu OST Lagenda Budak Setan


Filianti Vlee - Bila Cinta (OST Lagenda Budak Setan)

Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu

Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Ternyata(saya dengar 'hingga') memilih
Cinta yang fana

Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan


note : sangat serasi dengan henpon L'amor itu.. sayang sayang sayang sayang




9 comments:

mun-e said...

siannyaaaa. dah tua dah L Amor itu ya :P

cik paro said...

siap ada lagu lagi untuk hp kesayangannya..

Ezzan Yusop said...

apa hanpon barunye noks? ;p nak nengok!

ciare (^_^)v said...

ermmm kalo camtu nape tak beli telepon yg sma jgk? tp yg baru la..msti xrosak punyee...hihi...

ok idea x logik. bye bye =p

dd dudu said...

{mune}
iyaaa tua dah (T_T)
tua tp masih comel ;p

{cik paro}
heeeheeeeeee sedih sgt gamaknye ;p

{ezzan}
xpress music jekk huhuhu gi gugel ;p

{ciare}
ciare syg~~ henpon tu limited edition laa yangg~~ uwaaaa

bye bye ;n

mun-e said...

ohhh express music jeeee. (ko kan cakap je :P)

same mcm HP adik ku dan emak ku. hehe.

dd dudu said...

{mune}
hehe tp rasa cam nak tukar je ;p untuk mencari keserasian uhuk2

gedik giler cakap camni, mcm lah byk duit, uwaaa

noname said...

tah.. mcm bnyk duit.. ;P

dd dudu said...

{noname}
auchhhh ;p