Monday, June 14, 2010

dapat tag, terus jawab



hehe kali ni dapat tag terus jawab.. tak tangguh2.. sebab tag senang.. hihi

dapat tag dari kak ida yang ada koleksi barang2 english style yang cantek2 ;)



1) Apakah yg bermain di fikiran anda sekarang?
"hampehhhhh kukuuu.."




sebab...

baru balik dari lunch bersama kuku..

dudu : awaak jangan parking hujung2.. hari tu kann awa parking situ, lepas tu monyet berkerumun kat kereta diaa *cerita dengan penuh semangat
kuku : ooo yekeee... monyet baju biru ek
dudu : uihh? kenapa monyet pakai baju biru? *xpaham
kuku : *sengih-sengih sambil memandang ke baju kurung biruku

hampeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


grrrrr




2) Apakah nama samaran anda?
dd jehh!!! (sila pronouns macam adibah noor pronouns dalam iklan radio yang SAGA JEHH!!)



3) Berikan 3 org yg anda sayang?
ma, ayah, abang, kuku, family, rakan2... nak 3 kan? pedulik apee i ;p



4) Panggilan utk si dia..
awak jehh!!! (sila pronouns macam adibah noor pronouns dalam iklan radio yang SAGA JEHH!!)



5) Hadiah yg diimpikan dr seseorang yg istimewa?
entah.. ada ke ek?



6) Blog mana yg anda suka tengok?
blog mak hanis zalikha .. hehe

lepas tu, dah lama tunggu anak mat nor update blog. tapi tiada huhu

lepas tu semua blog kawan2 memang akan baca punya, blog kawan2 blogger pun baca gak, eheheee



7) Tagkan pada 15 org blogger..

1) ayu
2) ciare
3) cik paro
4) ezzan
5) hani
6) kak lina
7) kak marina
8) kak ogy
9) kak rihan
10) kak zai
11) linda
12) mimie azimask
13) muni
14) salwa
15) seri
15) zida
*motip letak nombor 15 dua kali? ;p


saje susun nama-nama diatas mengikut susunan abjad ;p



selamat menjawab tag dan membuat kerja. bye byeeee ;)




6 comments:

~ ReD ~ said...

aku dah agak dh...mesti kena punya..wakakakak ;p

neway, tq;) nanti i jawab :D

dd dudu said...

muahahahahaa, kite mmg suke tag org2 yg same je ;p

nurul azida ahmad said...

kite yang ke 16 kan dd? aci la tak jawab kot. muahahaha! :)

dd dudu said...

{zida}
hoh ngelattttt

puk puk

nurul azida ahmad said...

hahaha. mungkin buat kot, tunggu jela. ngeeee~:D

*mood berblogging ni tgh dtg*

dd dudu said...

{zida}
bagus bagus hehehe