Monday, June 28, 2010

birthday yang sedih :'(


hari ni besday ku.. tapi rasanya ia berlalu macam angin je~~

nothing special.

sekarang aku dirumah.. cuti kecemasan, x apply pun cuti..
aku sekarang dalam bilik bergelumang dengan kertas2 writing thesis.. emergency kene hantar tesis secepat mungkin jugak..

bayangkan aku dikelilingi kertas, bilik bersepah, aku tak mandi lagi.. (ada lalat-lalat hurungiku *tipu je, saje nak tambah drama).. tak jumpe seorang makhluk pun hari ni kecuali mak dan ayah dan lalat yang aku tipu tadi..
so pathetic..


sedihhhh :'(

the saddest birthday of my life :'(


thanx pada kawan-kawan yang wish tru henset n fb.. nanti malam siket sy senang, saya reply ye sume.. really appreciate it..

sedih :'( beberapa jam lagi tarikh 28 jun akan hilang macam tu je.. *tak dapat bedung air mata dah.


note: makin menyampah dengan tesis. bole?



11 comments:

ciare (^_^)v said...

eh aku br wish kat FB ;p alaaaa jgn la sedih2 yang....nanti ptg ni ke mlm ni ke mesti kuku dtg wat surprise utk kamu ;p

HAPPY BIRTHDAY sweetheart ^_^

at least bleh mkn di siang hari.besday aku nti bulan pose maa.

AnneWeeza said...

happy Birthday dd ;D

May Allah bless u....

ps:bc status fb ku.... ;p

ZARA said...

alamak dear... dont be...

Birthdays are good for you. Statistics show that people who have the most live the longest!

hahhaha... kan? so enjoy ur birthday as much as possible!!!!

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

Didi dudu...heppy besday.. jgn tensi2 yerk.. siapkan aja cepat2 writing itu... ganjarannya kamu dapat konvo dan dapat kawin dengan heppynya....same like me laaa...heheheheheheh!! caiyok2... be strong! x mo nyampah2!!

~ ReD ~ said...

itu lah hadiah hari jadi anda tahun ini..x smestinya hadiah happy jer..huhu.

neway, good luck;)

x habis thesis, x leh kawen! haha

w a w a said...

aku nk tumpang dua2 kaki benci tesis bleh??

ganbare dd~!!

marinahunny said...

hepy birthday dear dd dudu, jgn sedih2..dd kan dah besar nt hujung tahun nak kawen.. :-)

rosealley said...

jangan sedih2 tau, insyaAllah semua2 ni nanti akan berbaloi, sebab tu susah gak bagi aku untuk habiskan, huhu, sabar tau, sayang ko!

alya said...

dd epy besday yea.....

nieza rawi said...

dd: epi bufday.. jgn sedih2 ..

dd dudu said...

{ciare}
ha'ahh betol laaa, hehe tetibe kuku mau jumpe

{anneweeza}
bace daaa, ok ok motivated. hehehehee

{zara}
heheheheh thank youuuu zara, i appreciate it ;D

{along muni}
makasihhhh alongggg muniiii :D tp rasanya sy kawen dulu kot baru viva, ekekeke

{red}
ooo gitu ekkkkkk, hihi
thanx ;)

amboii amboiii ;p dush2


{wawa}
ko nak tumpang dgn tangan2 pun bole wawa heheh

ya!!!! ^o^


{marinahunnny}
wahhh nasihat dr seorang kakak ;) hehehehe makasihh kak marina ;)

{rosealley}
hehe ko mmg memahami

syg ko jugak!

{alya}
alya, makasih yaaa :)

{nieza rawi}
kak niza, makasih ;)