Tuesday, June 15, 2010

hihihi dialog-dialog yang bole buat saya gelak


situasi 1

tengah on phone dengan hana..

dd : hana, ko kat mana?
hana : aku kat ofis
dd : oooo ingatkan ko kat ofis
hana : tak lah, aku kat ofis laa

wahihihi dialog orang pekak :'D




situasi 2

sedang berbicara dengan kuku tentang official photographer

kuku : kite dah jumpe dah fuad topa.... bla bla... dah tgk gambar kat qayyum bla bla... daniel zain bla bla... bla bla... candid syndrome bla bla bla.... outdoor photoshoot bla bla

dudu : ohh nanti kat belah kite, kite nak buat outdoor photoshoot kat FRIM tau wak... mesti best banyak kehijauan

kuku : yekee ikut awakla.. klu ikut pakej tu setiap event ada free outdoor photoshoot

dudu : oh nanti belah awak nak buat jugak? nak buat outdoor kat mana?

kuku :
*silent jap

dudu : *tunggu jawapan dengan berhati2
..
..
..

kuku : kat kebun belakang rumah kite *muke serius

dudu : :'D


haha aku gelak bukan sebab apa.. tak kesah pun, suke jek outdoor kat kebun. tapi nak gelak situasi dan cara dialog tu berlaku... dup dap dup dap tunggu jawapan kuku, sekali dia bagi jawapan comel. hahahahaha




situasi 3

tengahari tadi keluar lunch dekat seksyen 7, Bangi.. then on the way balik ke ukm, salwa x sure sangat jalan.. sampailah satu roundabout tu.. die x sure kene amik pukul 3, pukul 12 atau pukul 9.

salwa : pukul berapa nii?????????
suara lain : pukul 1:58
salwa : (?_?)



wakakakakaka gelak guling2 =)) suara lain itu terus spontan menjawab waktu/masa sekarang :'D
sungguh tak boleh bayangkan kalu salwa betul2 amik pukul 1:58 kat roundabout :'D




hihi ok tu je.. banyak je lagi, tp lupe sudah.. nex time pulak update hehe


nah last sekali nak bagi gambar yang peja suami hana tangkapkan masa pernikahan ros hari tu... hehe

hana, dd, rosa pengantin cantik, wawa, lilo
lina, no'a





note : masih mood kawen. sebab tu asyik letak gambar. padahal orang lain yang kawen ni ;p






19 comments:

Ogy said...

tumpang gelak baca entry dd ni... :D

Sayid Hameed said...

huhahahaha...nasib xsesat..

dd dudu said...

{kak ogy}
hihihi sila sila ;p

{salwa}
hua hua hua :'D
lawak okehh

w a w a said...

dd~!! lawak2!! enjut2 bahu aku gelak hahaha XDD

dd, mekaseh laa letak gmba nih...aku tk bleh view di opis...ohh sob2..gmba kt fb ezzan jugakkkkkk *nangis*

dd dudu said...

{wawa}
hihihi enjut2? ;p ko gelak dialog mana ni waaa ;p

siann kornaggg xleh tgk fb daaa huk2

aDieyZa said...

situasi 3 tu mmg leh buat zana gelak guling2.. hahahaha..

dd dudu said...

{adieyza}
hihihihihi memang kelaka pun time tu hihihi

niza said...

hahahaaa heheeheehee.. gelak jap dpt release tensen.. kelakar part ron-abot

w a w a said...

d...yg ke3..1.58 XDD siyes nk gelak kena byg kul 1:58 hiii~

hukhuk~ sepi tnpa fb T_T

dd dudu said...

{niza}
hihihii ron-abot yeee ;p

{wawa}
wahihihihi memang lawak pun

lain kali nak sebut camtu laa

pukul 3 = pukul 2:58 ;p

pukul 12 = pukul 11:58 ;p

pukul 9 = pukul 8:58 ;p


agak2 dapat pelempang x dari tukang driver itu, wahahaha

nurul azida ahmad said...

hahaha. ketawa besar bc situasi 3. muahahha
lawak2. dpt bygkan awe cmne :)

dd dudu said...

{zida}
kannn sesiapa yg leh bayangkan awa mesti akan rasa lebih kelakar :'p


larikkkkk dari awaa~~~

[z@ck] said...

amik aura sis..
hahaha

dd dudu said...

{zack}
aura apa ek :D

nuhan said...

hahahahha ngahahaha kuikuikui sakit perut gelak hinjut2 bahu bila baca situasi 3..hik3..

hye dd!! *tetiba* ngeh3 ;p

dd dudu said...

{nuhan}
hai anummmmmm

hihihihi

xeRoxiaTTe said...

sapelah empunye suare lain tuh...kesian sungguh kat die.

dd dudu said...

{xeRoxiaTTe}
entah sape ntahhh

huaahuaaa

lina said...

gelak guling2 di pagi hari :)