Tuesday, June 15, 2010

outdoor photoshoot bukan pengantin ;p



kuku tangkapkan gambar2 ni masa kitorang nak balik dah dari rumah pengantin, sebelum bertolak pulang ke KL :D

hot~ hot~

hehe



wawa, dd dudu, ezzan, lina

sayang korang =)



bye bye no'a, hehe
*motif dd sempat bergosip sewaktu babai?





di hadapan rumah ros.

rumah ros sangat besar hihi. siapa tah kata ayah ros ni ketua kampung. betul ke ros??
selama ni low profile je minah ni, cubit kang ;p






aku dan besty.. ewaahh~


ok habis.


note : sekarang sangat suka baju kurung yang lengan cerut ropol macam dalam gambar ni. baru ada 2 helai baju yang lengan macam ni. suke sangat, hihihi (=^_^=)


3 comments:

w a w a said...

ohh?? outdoor..hukhuk..di kepanasan terik gitu~ nsb baik ada keri jd photographer utk non-pengantin XDDD

p/s lain: dd, tq anta aku mlm itu....ckp kt keri gak, tq drive dgn slmt hikhik~

JIVEBUMZ said...

wah kemain lagi korang berposing yer.. ingatkan outdoor pre wed dudu ke tadi hikhik

tudung vispera esok baru sampai kot tak pon lusa.. nti akak show yer hihi

dd dudu said...

{wawa}
outdoor panas ;p

lerrr heee sama2, okiee nanti keri baca kot komen ni, hehehehe


{jivebums}
hihi tajuk dah tulis bukan pengantin daa ;p ahak hak hak

wahh yekee, nanti tunjuk eh, blur2 pun xpe, ekekeke