Wednesday, June 30, 2010

hehe percaya ;p



di satu hari..



ayah : saya tengok ar lu punya bunga satu gerak gerak, lagi satu kenapa sudah mati?

dd : ooohh sebab kite tak siram dia *spontan anak hampeh ni menjawab

ayah : ooooo yakaaa *sambil angguk2 kan kepala


erk alamak, ayah percaya pulak (sambil menggigit jari telunjuk)
ayah, bunga tu guna solar la yahhh (cakap dalam hati)
hihihihi


tetibe blank tak tau nak explain camane


;P




10 comments:

aDieyZa said...

hehehehe.. comelnya!!!

ur dad mcm abh saya.. suka wat saya gelak dgn cara dia.. hehehe

nieza rawi said...

swit.. sajer je nk kenekan org... heheeee

AnneWeeza said...

wooooo derhaka woooooo ;p

w a w a said...

hahhaa XDD

dd, ayah ko cumel sngguhhhhhh =)

kay kamal said...

comel gile!!! lol

lina said...

Dd jgn la bagi jawapan cam gitu..dia lurus jer orang nyer....tak baik tau...sian dia.

dd dudu said...

{adieyza}
hehehe ayah2 memang comel kan :)

{nieza}
hehe gurau2 kasih syg

{anneweeza}
aloorrr ;p

{wawa}
sbb anak die comel ;p

waaa larikkk~

{kak kamal}
hehe


{kak lina}
hehe ni bagi cerita tergantung laa kak ;p selepas tu xlama kemudian sy memang ada terangkan laa kat ayah, tunjuk matahari bla bla bla hahaha

gurau2 dgn ayah tercinta ;P

Tukang cerita said...

happy belated bday dudu...
sowiiiii...
lambat wish...
macam awak jugak, busy!
:(

dd dudu said...

*tadi salah eja nama kay kamal, huk2 maaf


{tukang cerita}
thanx kak nunu =)
huhuhu xpe xpe ;)

lina said...

DD bagus la....dd anak yg baik....akak saje ingat kan. oppss happy belated birthday ye dd....awak comel la...