Thursday, May 1, 2008

hasni...


uuuuu..... hari ni hari las day hasni kat fakulti.. die dah dpt keje lain.. tinggal aku sengsorang lepas ni g skolah sorang2 xdek kawan makan uuuuuuu.... sedey laaa... sbb die kawan yg baik... uuuuuu

thanx hasni.. sbb sepanjang kite kawan aku pasan ko xpenah kate "TIDAK" ngn aku heee.. bile2 aku lapar musti ade ko tuk teman aku g makan.. tau x, aku xpenah ilang pertimbangan sbb kelaparan spnjgn kawan ngn ko ;p time tuh aku ajak ko mkn time tuh gak laaa ko teman wpun aku tau ko tgh sebok tp ko kate x sebok ;p aku ajak g soping pun ko reda jek ;p aku ajak ko teman g ctu g cni, sume pun ko kate YA.. xpenah kate "TIDAK"... uuuuuu

slalu kaco ko ganggu mase ko nak tinguk utube kat pc ko laaa nak tinguk diari AF laa nak tgk ulangan konsert laaa sumeeee pun aku kaco pc ko tp ko musti katee "xdeee... aku xsebok pun, xwat pape pun"... uuuuuu...

kite g makan mcD pun aku suram dpt ayam goreng xcantek last2 ko amik aku punye, bg ko punye kat aku.. dgn dialog "makan laa.. aku xkesah mkn mane2 bahagian, same je aku tgk" uuuuuuu :'o

pastuh klu tgh makan, aku cam xcukup, musti ko katee "amiklaaa aku punye, aku dah kenyang"... uuuuuu

pastuh ko suke belanje aku makan.... sebut jek apee... pizza? mcD? roti? sumee ko dah blanjee... kfc ko nak blanje hari tuh tp sbb ade lipas kat kfc tuh, kite x jd makan kan....

pastuh ko ade bawak bekal tuk aku skali... uuuuuu musti aku rindu kat bekal tu nanti :'(

tp xpela.... take care kat tempat baru tau....klu ade sesape buli ko terus msj aku tau, nanti aku terus drive ke putrajaya tuh buli dak tuh balik....


gonna miss u dear.. :]


hahaha si hasni yg tgh nak buat kalendar kiut kat library tp rupe2nyee mesin rosak uhuk

tribute to hasni~ ;p

hasni tersingkir ;p

thanks for always being there and being a great friend. Good luck for the years ahead. (ko dah keje sukses2 kat tengganu)
i wish ur happiness... and
thanx for being you! :)


4 comments:

pandangdenganmatahati said...

uuuu dd siannya kamuuuuu.. uuuuuuu siannyee dieeeee.. tapikaaaaaaaan :p sume org pon mesti takut nk buat ko ilang ptimbangan akibat lapar kot sbb ia mmg amat sungguh terlalu menakutkan (kekeke gelak sipu2 y kalo pdg dr sudut tpi nampak mcm pipi shinchan..hehe)

p/s:tadi kan kat rest kari kepala ikan, aku tkantoi dgn mamat pekerja kedai tu kui.. aku bisik kat adik aku udang salut tepung tu macam kostum udang shin chan ngan kazama pakai dlm shin chan vol. 47 y part cikgu matsuzaka tu.. skaaaaaali, di dengari oleh mamat itewwwww.. auww auww malu i :p

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
heeeeeeeeee auchhh auuchhhh auuuchhh ;o kesiannn yeee kat org2 sekeliling aku bile aku ilang pertimbangan lapaarrr kikikikiki ;p gelak sipu2 belakang langsir hee gelak lg ;p

hahahahahahaaaaa kelakaaaaaaaa :'D aku tauu aku tauuuuu kostum udang tuh hahaahaha yg kazama jadik mangse keneee pakai mcm tuh gakkkk hahahhaa mmg klakaaaaa :'D puk ko ni wat malu kaum geng scorpion merah jek ;p

surney said...

dd..aku baru baca post ko kat cc ni,aku x berani nak bukak blog kat ofis..huu...terharunya aku baca post ko kali ni...wuuwuu...nak nangis dah ni...:(...sedih gak nak tgglkan ko sebenarnye...x sgka aku leh kwn baik dgn ko...dulu2 pun masa blajar kat upm pun kte kenal sebab rumet ko kawan baik dgn rumet aku..kalo kte terserempak pun setakat senyum2 kambing je...heeee...aku mmg x sampai ati nak kata TAK kat ko...sbb ko jenis spesies manusia yg bleh melembutkan ati aku..heee..ko abiskan master ko tau..jgn main2...nnt kalo ko konvo bgtau aku...aku try gak dtg...walaupun aku dah keje kat t'ganu masa tu..heheee..wish u luck my dear!!!all da best..

p/s:
1)jgn segan2 dtg rumah aku tgk bella tau... ;p
2)kalo ko kawen 2 tahun lagik jgn lupa jemput aku tau..('',)
3)kalo ko gi t'ganu jgn lupa dtg rumah aku ye...
4)x sgka ko betul2 letak gak gambar beg masa aku turun tgga tu...lawak2 XD

miss u so much... ;p

dd dudu said...

:'''''(