Thursday, May 29, 2008

kesah 7 budak itam

7 budak itam..
1 dah g kelantan..
tinggal laaagi 6..
huk~
tataaaaa hanaaaaaaaa ('.')/
take care of urselves k :)

16 comments:

ciare (^_^)v said...

didi..walopon lukisan ni comey..cute...tp rasa sayuuuu ati aku ='(

dd dudu said...

{ciare(^_^)v)
waaaah berseni yee lukisan aku sehingge mampu menghasilkan emosi ('_')

tp kan ciare nanti 6 budak itam ni akan makin kurang gak... bulan 8 ni dah tolak sorang lg.. wuu

ciare (^_^)v said...

itu le paseii...alaa makin lama makin kurg...=( wuuuwuwuuu sadisnyee...ape pon nnti leh jumpe kt umah k.long kann..sape lg yg join..sume putri-6 ekk? :v

dd dudu said...

{ciare}
ja x g sbb keje..
hana x g..
ateh x g sbb ade hal.. (aku xingat laa cam die ade msj tp xingat tu dlm mimpi ke luar mimpi, sbb cek2 balik inbox dek pun)
ermm lina aku xtau ar.. die x msj aku pun
tggal ko ngn aku je laaa putri2.. huk
muni n pae g..

ciare (^_^)v said...

alaaa rameinyee x g..alaaa alaaa :(
erm tp xpe laa nk wat camna..sume ade komitmen keje & lain2...putri 2 cmpur 2 dyg :D buley gakkk huahuahua ;)

dd dudu said...

{ciare}
muni ngn pae jadik dayang? kah kah kah kah kelakaaaa giler :'D
puk kuk ;v

hana said...

huhu...nk g gk..tp xbleh nk g..kim slm kt k.long ek..pastu tgkap gmbo byk2..then tepek kt blog or frenster ek..aku rindu korg sume..nnt meh le lwt aku kt klantan..hehe..muahx..=)

Anonymous said...

huk huk huk..ape yg korg ckp ni..huk huk sedeynye aku..

hee..apesal hana duduk kt kerusi yg belakang sekali? kerusi tu mmg khas utk ibu mengandung ke..? hehehe

yg benar;

♥♥ ja_di_atas_tujuh ♥♥

Anonymous said...

huu.. utk kawan2 sume..x kire la puteri 7 ke..dayang 2 ke..

huu aku mtk maaf sgt2 sb lately ape aktiviti yg korg wat aku x join..sori sgt sgt sgt..xde niat tanak join korg tp aku btol2 xbole join..

maafkan lah aku yg bername ja_di_atas_tujuh_ini ♥

pandangdenganmatahati said...

erkkkk tkezut aku
tetiba jadik dayang??
pukkkkkkkkkkkkkkk
:'D
alaaa hana xde..aku kan ade jadi pgantiiii..amek la diriku ini jadi pgantaii~~ amek laaa~~ amek laaaaa~~~~ (dgn gaya tangan sotong2 y salu kubuat heee)

dd dudu said...

{hana}
hahahha nanti kitorang wat rombongan makcik ciare ke kelantan ek lawat ko ;p kikikiki

{anonymous aka ja_di_atas_tujuh}
ha ah hana kan mengandung ;p sbb tuh kene duk belakang skali, kusi khas, senang kang klu nak terberanak hihihi ;p auch auch napee aku wat lawak ganazz ni huk ampun hana ;p

{pandangdenganmatahati}
hak hak hak kelakaanyee tgh bayangkan muni jadik dayang :'D

hohhhhh nak ganti hanaaa kenee mulut cam ciken litel kikikiki ;^

pandangdenganmatahati said...

:^^ --> aku dah buat mulut chicken little neh hehe

dd..aku tgh relax..xde keja nk buat..kuikui

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
uh uh xnampak laaa pakai simbol ;^ cepat2 mms kat kitorang sume hahhahaha ;p

ooooh patutlaaaa ko reply comment aku cepat hihihihi oooohhh muniii aku tgh tunggu kul 330 ni.. ade cite pinokio... pinocchio versi indon hihihi xsaba2 nak tinguk :'D bahagia sgt aku cuti sekolah ni hari2 kul 330 ade cite dongeng uh uh uh (^^) muniii opis ko xdek tv ek? klu ade jum laaa tgk skali :D

dd dudu said...

{ja_di_atas_tujuh}
hohohho xpe2..kitorang paham laa teacher.. tp nanti kene dende tau ;p

Anonymous said...

hoho..mesti hana skang best sbb ade meja yg ade dinding kiri kanan ditambah dgn bilek yg berhawe dingin..hehehe
hana yg bakal ade bilek sendiri...hehe jelenyee....
mesti nnt kt pintu bilek tu ade name hana..hew hew jeles lg..dan lg..dan lg..

utk dd : keluarla dr dunia dongengmu itew~~

♥♥ ja_di_atas_tujuh ♥♥

dd dudu said...

{anonymous aka ja_di_atas_tujuh}
hohhh apekatee kite suh hana tangkap gmbaaa n mms gamba tempat die atau bilek die atau air-cond die ;p

untuk ja : elehh hari tuh pun ko tinguk putri tidur gakkkk ;p