Monday, May 12, 2008

selamat hari ibu ;)

taraaaaa sepraisss ;)


heheeee lepas makan cupcakes, kitorang famili g makan kat cheng ho restoran amy search (^^)/ tp lupeelaaa nak tangkap gambaaaa kedai tuh uh uh uh yg gamba bawah ni curik dr gugel ;p leh ke ;p

konsep kedai tuh kaler merah dr luar, kat dlm di isinyee ngn hitam putih gamba cheng ho dan lukisan cina yg lain... tp ramai sgt laaa org, penuh... kene tunggu meje dgn lamenyeee uh uh.. mase order ketam pun ketam dah abeshh hahahha kedai tuh bukak kul 12 tp kitorang dtg kul 1, sampai ati ketam xtunggu kitorang huk huk huk

lepas abes makan nyum nyum lepassss tuu taraaaaaa~~ ;p

ma dan peminatnyee ;p

meeemang hari ibuuuuu ;p kihkih

hope u hepi ma (^_^)

5 comments:

surney said...

dd..comelnya cupcakes tersebut...heeee.. ;p~~
ko sampaikan x salam aku kat amy search??mesti x kan??hik hik..

p/s:tetibe lak bleh bukak blog kat ofis..bosan edit jurnal..huu..

dd dudu said...

{surney}
taaaakk lupelaaaa, lagi pun ko kan bukan ibu ;p khas tuk ibu jek, aku pun xbergamba ngn amy hahahaa ;p

hohhh repott kat bos ko yg sore besar uh... bossss hasni taaak edit jurnak, dieeee bukak blog ;o

;p

pandangdenganmatahati said...

slamat ari ibu kepada ibu dd .. :D dd, sedap x makanan die? ape menu y besh? emmm range harga die bape ek?? :p rase nak try jugak nanti.. hoho

rosealley said...

peminat mak ko ek??cam penah tengok jek, haha;p

aku pun nak tanye soklan yg same cam muni,silela jawab,hehe

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati} n {rosealley}

ermmmm byklaaa menu chinese food die yg ade dlm buku menu tu tp kannnnnn bile orderrr sumee pun xdekkk ;p sampai ayah aku tergelak terbahak2 ;p hihi

heheheee yg aku ingat sharkfin(camni ke eja) rm 70rggt semangkuk..

kitorang 4 org order ikan masam manis(ikan die kecik wuuu), western udang, butter sotong, tomyam, kailan bla bla sume rm103...

xbyk chinese food yg tul2 ade.. tp ok laaa sbb baru bukak kan.. n chef die sorang jek... so takes time laaa tuk perbanyakkan the real chinese food tu..

harge aku rase xdelah murah sgt xdelaaa mahal sgt... sbb chinese food kan besenyee mahal...

yg penting taukenyeee amy search sgt baik dan peramah dgn sume org n xsangkeeee die kecik jek org nyee yeeee, kat tv nampak tinggi hehe ;)