Wednesday, May 21, 2008

picnic :D

taraaaaaaaaaaa ;) las monday (on wesak day) us dudu, kuku, pupu, cucu, mumu, tutu had a very pretty pleasant picnic @ taman botani, putrajaya~~ sonokkkk ~(^o^)~ ziffi suukeeeee sangatttt~~ (dgn gaya zizan ;p)


hahaaa ekceli piknik di adakan tuk meraikan hana yg akan keje kat kelantan jun ni tp watak utama xdpt datang plak ;n sbb masalah kesihatan, sian hana :) ja pun xdpt dtg sbb buzy hari teww n biku pun xleh dtg sbb ade hal ngn kakak, pastu lina lakk kat kemaman skang xdpt nak ngajok hukhuk

las2 tinggal laaa kitorang ber6 heheeee ermm nak duk tepi tasek tp panas la plak time tuh pastuh duk laaa kat tmpat redup cket ni haaaa :) sorryy koranggg aku bawak tikar kicik jekkk sorii tauuu ehehehe blur laaaaaa ;p

here is our food \(^^)/

ooopsss lupeee nak tangkap gamba goreng2 yg ateh bawak, buah yg muni bawak ngn air yg di sponsored by our photographer ;p kihkih

aktivitiii sepanjang petang tuh makan2 borak2 gelak2 share2 ringtone (abang~~ ;p) tangkap2 gambaaa bla blaaaa hee tinggal x main kejar2 ngn naik bot jek hik ;p sonok arrrr ^^

haihhh sgt sonok hari tuu (^^) tp klu 4 puteri lg yg ade musti lg besh kannn :) cayannnggg koranggg sumeeee mmuahhhhxxx :*

sukeee laaaa aktiviti taman2 camni hihhi klu bolee kan sumeeeee pun nak taman, jumpe kawan kat taman, kawennn pun nanti nak kat taman leh x ;D jadik garden wedding yg serba putih n ijau uh uh uh :o' sponsor laaaa akuuuu ;o ;p

hihihihihihi okieeeee taaaaaaaaaa~~ ;D dat picnic truly made my day ^^

7 comments:

ciare (^^,) said...

betul laaa didi..arituu kann kite byk sgt gelak..smpai kebas2 pipi aku..haha :D

dd dudu said...

{ciare(^^,)}
sangaaaaat~~~~ dah ar lameee aku xgelakkk camtuh huhuhuhu
thanx kowraaaaanggg, u made my life worthy ;p

pandangdenganmatahati said...

heeeeeee.. paling xleh time y tikar size kecik tuh.. puk dd!! =^ sian daun kering y penyek sbb djadikan alas bon*** kta sume keke..

tp betul laaaaaa..kalo ko bawak tikar y utk org solat y pjg tuuuuu lagi hampeh!! kte sume dok sbaris ngadap tasik y nampak dr celah2 rimbun2 pokok jekkk.. mcm ptandingan makan2 :D

p/s: dd... nex time aku try bawak ayam goreng ayamas y x hangus plak ek :p

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
hahahhahah ekcelii kan sebenanye asalnyee aku ingat kite akn duk kat tepi tasek yg cam keri ckp tuh, sbb tuh kot aku bawak tikar kicik yelaaa mane leh bentang tikar besar2 kat tebing, kang korang masuk dlm tasik lak hikhikhik

puk ;v

waaaah ko sebut "nex time" means kite akn wat lagi laaa ekkkk piknik ni ek yeayyyyyyy aku sukeeeeeeeeeeeee \(^o^)/ ayamas pun suke gak yeayyy \(^^)/

pandangdenganmatahati said...

nex time wat kat tpi sungai plak heheeeeeeeee.. wah besh besh.. leh mandi2.. tapi photographer itu xleh ikut tauuuuuuuuu~~~ sensoreddddd.. kuikuikui..

hehe..

lina said...

ala.. bestnye picnic

dd dudu said...

{lina}
tulaaaa.. tp time tu ko kat tengganu kan... aku msj ko xreply puuk2