Sunday, July 13, 2008

...

i'm bored...
do the same thing every single day...
alone.. in my working room...



p/s-->hm tp xbaik cakap camtu kan.... master research ni musti bergune jugak one day.. keep it up gal...make ur own happiness..
okie..hm

11 comments:

surney said...

chaiyok chaiyok dd... ;p~~

dd dudu said...

{surney}
thanx.. hasni, update la blog ko yg dah lame ko x jenguk tuh hehehehe ko update pasal keje ko yg bes eh eh eh pastuh ko tgkap laaa gamba opis ko yg ala2 resort tu hihi leh laa nanti aku apply hehheh

rosealley said...

ala2 resort???
nak mintak keje tempat hasni gak ar ginih

noname said...

resort2? alaa.. XP

dd dudu said...

erkk adekah ku sudah salah cakap? ;p hasni betolkannn hari tuh ko ade kate opis ko ala2 resort.. ke chalet ke apentahh.. sort of dat laaa, betolkan balik kenyataan aku ni, takut salah hebahkan ;p

surney said...

haha..puk..dd takut salah bg kenyataan smpai msg aku suruh betulkan..hahaha...em,mmg ofis aku ala2 resort..sbb bangunan tu asalnye villa..tp dijadikan ofis..mcm rumah 2 tgkt camtu..xde lif..tp kat tempat terpencil la..bukan kat tepi pantai tau..tp environment die sgt tenang dan best..jauh dari kesibukan kota..hehe..sume villa kat situ dah jadik ofis..nama tempat tu Cyberview Gardens..mehla ramai2 apply keje kat tempat aku..kte kumpul dak upm ramai2..tp kena apply melalu MOF tau..hee..skang baru ada 2 dak upm kat cni,kalo dd accept offer aritu lehla jadik 3 org dak upm..huk huk..

p/s : nnt aku update blog aku ble2 aku free eh..heheee... ;p~~

dd dudu said...

hasniii besnyeeee uh uh nak kejeee kat tempat yg suasane tenang camtuh uh uh plepek plepek kat diri sendiri sbb hari tu tolak offer tuh klu x leh keje same2 ngn ko kat opis yg sgt mendamaikan iteww hokhok

yeahhh akan ku apply keje balik kat MOF ('',)/

rosealley said...

yosh, nak apply gak la nantih

dd dudu said...

{rosealley}
hahahhaaaaaa jum2 ramai2 keje ctu pastuh ros kite tangkap gamba hari2 eh ;p

murni^^ said...

dd aku pon wat benda y same ari2
buat keja smbl ngelat cikit2 hehe

mmg sgt boring kaaaaaaaaaaaan
nak cari keja lain r ;)

dd dudu said...

{murni^^}
hehehe xpe wat keje same hari2 asalkan ade environment n opismet bes ;p

ermm kamu nak lari ke manaa dongg hihi