Monday, July 28, 2008

kesah kucar dan kacir


hari ni kann pegi kenduri kawen fara, my bespren mase form1 kat convent dulu hihi :) erm bes sgt td sbb jumpe kawan2 lame yg kebanyakannye dah LAPAN tahun xjumpee tuuuu.. sape suruh mase form 4 pindah ke skolah lain hehe tuh yg berjejak2 kasihan td hohoho tapi kannnnnnnnnn

konpius laaa~~
sbb..
yg dulu lg rendah, tp skang die jadik makin tinggi lak
yg dulu lagi tinggi, tp skang die jadik makin rendah plak
pastuh.. yg makin mengecik pun ade

ape maksudnyee ek? ade kahh saye yg meninggi atau saye yg merendah atau saye yg membesar atau saye yg mengecik? konpius2~ ;p

spot me ;)

here's the bride :) haha mmg masih klaka mcm dulu kiki

hoh tau taak lately ni since hari jumaat hari tuh, my life has been kucar kacir siket.. hermm skang nak straighten kan balik yeah chaiyuk ;)

teringat mase camping dulu yg aya n the group nyanyi n menari lagu kucar kucar kacir~ kucar kucar kucar kacir ~(',')~ hikhik terbayang muke aya, hana, ja ngan idzuan tgh nyanyi lagu tuh sambil goyang2 kan tangan hiiihi sorry guys ;p

kucar kucar kacir~ kucar kucar kucar kacir ~(',')~

12 comments:

circleinspoon said...

eh? aku ke aya yg kau maksudkan?
eh aku ke?

dd dudu said...

yeeeee kamuuuuuuuu

;p

circleinspoon said...

heh aku ker? heh...aku pun dah lopa dah XD

dd dudu said...

kui kui kui aku paling ingattt sbb aku sgt terhibur mase korang nyanyi lagu tuh kuikui b4 nyanyi tuh korang main cikgu2 kann.. ja jadik cikgu garang.. idzuan jadik anak murid, siap tunjuk cane angkat kaki nak naik moto heheheh

pastuh mase nyanyi, hanaa berdiri paling depan kiri hihi, pastuh penyanyi utama nye adalah idzuan ngn kak nah.. tul x tul x tul x

kucar kucar kacir~ kucar kucar kucar kacir ~('.')~

murni^^ said...

kucar..kucar kacir..kucar..kucar kacir..

aku pon ingt lagi :p aya dah jadi nenek tua hehe.. tingat sume2 la kenangan kat lenggeng tu.. besh gile tmpt tu ngan trainer y ensem lagi.. opsssssss!! :p

dd dudu said...

kannn bes gilerrrrrrrrr kannnnnnnnnn
precious memory ^^

noname said...

spot me?? yg paling kirriiiii!! btol taakk??!! XP

dd dudu said...

taaakk XD
=n

noname said...

hahah betooolll akuilah XP

dd dudu said...

yaaaaaa free hair tul2 kan =n
hihi xdelaa memain jek

rosealley said...

hahaaaaa
hahaaaaa
hahaaaaa

aku tingat part yg ko cakap izuan berlakon naik moto 2, hahaaa, klako bangat.....

tapi sgt best la kenangan p cna, awai2 reluctant sgt nak p, tapi bile da p, best giler, except for one pakcik yg aku benci tahap cipan, tapi xkesahla, yg penting, kite enjoy!!!

dd dudu said...

hahaaaaa
hahaaaaa
hahaaaaa

ros pun ingat part idzuan angkat kaki naik moto tuh hahahaa klakaanyeeee
alaaa aya wat2 x ingat laaa tuh hehhee