Sunday, August 3, 2008

new blog ;)

hey feel free to visit my new blog at

http://www.littlefoodfarm.blogspot.com/

n it's all about food! ;p

11 comments:

noname said...

ahaa then what about this blog?

dd dudu said...

ohh blog ni masih kekal, tp tuk catatan kehidupan harian jek heeee

yg blog makanan tuk catatan pasal makanan jek heee

kirenyeee xmau campur2 ;p

dd dudu ade 2 blog hehe

murni^^ said...

garangnye noname :p cian dd :D

dd dudu said...

heee taak laaa munii, aku leh bayangkan nada noname waktu ckp gtu kuikuikui aku gelak jek mase bace comment noname, sbb terbayang muke blur noname n his eyes hik ;p

noname said...

what? xpuas hati??

dd dudu said...

aaaa kali ni bebetol garang :(

murni^^ said...

hahahahahahhahahahhaahha
aku bace dgn nada noname bgaya sinis.. "ahaa then what about this blog?"

uh uh sgt sinissss tajam tajam :p

"what? xpuas hati??" haa y ni mmg mcm nak makan org kuikui

aaaa lari lari sblm kena marah :D

rosealley said...

haha, klako la korang nih, aku pun nak imagine gak ar;p

dd dudu said...

ros ko ni kan jarang masuk blog, sekali masuk abes berderet2 comment hahahaha klako laa ko ni puk puk

rosealley said...

opssssiiee, hahaaa,

actually aku da baca da blog nih blog korang(ko n muni) da lame, tapi aku simpan dulu, pas2 nanti aku marathonla komen, hahaaa, bila da stat 2, susah lak nak benti;p

dd dudu said...

hahahaaaaa gitewwwwwww
rupe2nyeee dah baceee yekkkk
puk puk