Wednesday, August 27, 2008

atsukuru!

dd!!!!
chaiyuk2 wat research!!
siapkan tesis sem ni jugakkk!!!!
berusahalahh!!!
semangat seperti atsukuruuuuuu panas panas panas :0

kurangkan blogging, kurangkan bace blog2 or len, jangan tgk forum artis lg , jgn tgk tv online luna fantasiku lg! kurangkan searching and donloding sume pun kurangkannn yukkk :o

mase mengejar dr belakang!!


berusaha p('o')q


semangat atsukuru ('o')/ panas panas panas :O

atskuru ('o')/ panas panas panas! :O

emph!!! p('o')q

15 comments:

lina said...

maknenye dh mule la nih?
aku x start2 agi...

noname said...

the time is already in front.. it's us who need to catch up (0.<)

dd dudu said...

{lina}
masalahnyee kann aku xstart2 agi wat tesis wuuu wuuu nangis tersedu-sedu (T_T) byk sgt mende kene wat, jurnal laaa, demo laa...yg si jurnal tuh pun, aku dah siap tp ko tau ketiga2 dr. ade opinion masing2 suh aku anta ke mane.. fening aku nak ikut ckp sape.. ko tau laa kan lain tempat lain formatnyeee.. sigh~~

{noname}
hoh kan... betol jugak... kite yg kejar masa, bukan masa yg kejar kite.. haishhh, kene tukar lukisan ni ('<')

tq2 hee

aufa47 said...

haaha
lawak la dd nih
takpe ...x yah kurng kn sume aktiviti dd tu..tp fokus bile wat thesis tu..heheheh

dd dudu said...

{aufa47}
errrrrr~
bolehkah dd?
;p

pandangdenganmatahati said...

caiyok dd!! i know u kan chase the time !! yeah yeahhhhh

:p

~mangse masuk bkerja d ofis semula~

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
time kaseh muni ;D
uhh teruss tambah bersemangat ('o')
berusaha!

p/s-->hahhahaah lepas ni ko xleh balik kul 4 lagi ;p

pestisid said...

didie!!!!saya pun kene bersemangat atsukuru juga!!!tgh wat jd edwards ni.ahhhh..rindu ko.sangat lesbian stetment ini.PANAS...

p/s:sila buang logo tandas org cacat kat tmpt komen ni ye.susah la nak masuk2 word verification tu.atsukuru tak suka..nah, aku mendapat ini->nxusqbfq

dd dudu said...

{pestisid}
lisa! huduh sungguh ko iteww yg merungut tuk menggunakan kemudahan yg ade puk puk

xkire x nak remove gak, sbb dulu saye remove, pastuh hambikk byk giler spam masuk ke comments sy, dgn loteri laa kelab judi laaa pu~~

kuri kuriku said...

tihtih.klako la lukisan ko.tp mcm ko jek org lidi tu.

dd dudu said...

{kuri kuriku}
ni sapee nii lisa ke ja?
yg berminat ngan org2 lidi ni slalunye korang 2 jek hehehe
so lisa ke ja?

pestisid said...

apelah ko.kan niknem kuri2 itew milik lisa.apekah ja yg dh jadi bini org pun makhluk kuri2 juge??kesianla kat shah~ saje malas nak sign in.heh!


aghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
sila buang tandas org cacat.hehehe.saje bg ko kene spam lagi.

dd dudu said...

{pestisid}
hehe wpun tau kuri kuriku tu nickname ko tp tetap nak was was gak sbb ko x sign in (puk =^)

hooo ja harus menjadi isteri yg baik, tidak bole menjadi kuri2 gitu
;p

xmau!! bukan lame pun nak copy word verification tu puk jgn malas!!

pestisid said...

nah.nak bgtau ni je.

xhleqgj
xhleqgj
xhleqgj
xhleqgj
xhleqgj
xhleqgj

dd dudu said...

{pestisid}
aduhhh jatuh tergolek2 sbb kene langgar ngan simbol tu pu~