Wednesday, August 6, 2008

desperate housewives

Assalammualaikum sumee :) huhuhu hari ni dah abeskan cite desperate housewives smpai season 3(omg! ending die sgt mengezutkan!)... erm skang tgh tunggu season 4 balik dr johor, tp aaa lamenyee lagi, skang pun dah rase rindu dah ngn cite tuh huhuhu

sgt suke cite ni :) beautiful stories, beautiful characters, beautiful plots, beautiful houses, beautiful lawns, beautiful wisteria lane, beautiful fairview, everything! ^^

paling suke watak bree ngan lynette..hee.. erm susan pun suke gak.. gabby pun suke gak.. edie pun suke gak... anak2 lynette pun suke gak especially penny uh uh (^^,)

can't wait to watch season 4! ;) miss 'em like crazy^^

14 comments:

murni^^ said...

slamat pagi dd!! :D

ko akan jumpe watak klon bree dlm season 4 hehe

oppss, tlebey sudahh hikhik

dd dudu said...

yekeeeeeee aaaaaa x sabanyeeeeeeeeee nak tinguk klon bree

lina said...

aku pun jatuh cinta kt cite ni mase mule2 tgk dulu..

dd dudu said...

awesome!!^^

noname said...

biase jee~

dd dudu said...

ni kan cite tuk ladies :)

murni^^ said...

suke susan!! susan ibarat aku :p suke pakse org utk suke dia n suke cipta trouble kuikui :D

dd dudu said...

suke susan bile suare die kelakaa hee bunyian2 die klaka laa

paling suke bree n lynette yeah ;)

dd dudu said...

tgk x part tembak2 dlm soping kompleks tuh, sedey giler tahap sob sob sob xseda heheehehe touching giler part tuh uh uh

Ikin said...

akak suka watak Susan...best ke kan. tapi the best part...their house and english aka cottage decoration. haha. Asyik pause je tgk sebab nak curi idea decoration dia.

anyway...nice blog.... :)

dd dudu said...

eh kak ikin la hehe

thanx masuk blog dd :)

hahahah mmg sgt sukee house decoration dorang, espicially lawn diorang wuu, sukela english nye perabot, all in white, kitchen pun putih suke2 ^^

rosealley said...

yup, suka susan jugak!!suke sangat, but at times, suke jugak gaby, so kecik but so sexy, n so klakaaa

rosealley said...

dudu, nak pinjam dvd,huhuhuuuuuu

dd dudu said...

{rosealley}
suke sume laa heeeeee

puk baru jek reply msj ko, ko ade di mane2 sahaje heee