Tuesday, August 12, 2008

ipoh and the wedding ;)

Assalammualaikum sumee :)

hari sabtu hari tuh kan, me keri pae n muni naik si kelisa broom broom broom keee ipoh hehehehe sekejap jek rupenyee ehh tetibe dah sampai ipoh, cam xpasan tgh jln jauh heee kat sanee kitorang nginap kat hotel 'setesen' kuikui, hotel yg very the classic, nak wat iklan nescafe pun bole kat ctu hahaha suke suke bangunan putih.. waaahhhh klasik sampaikan ade kucing itam dlm hotel tuh takut taaaaaakk ;o


pastuh kannnn yg klakanyee lift die kite kene bukak pintu tuh sendiri haha sgt oldies kan :'D horror, kitorang xberani nak naik pun heheheh (alaaa xtgkap gamba lift tu)..

petang tuh kitorang bertolak g chemor, nak tgk ja n shah nikah mlm tuh, kat bawah ni cket gamba ja n her frenz mase kat masjid ;)

dd, muni, ja n pae

me wit' beautiful bride ;)

rase terharu sgt mlm tu, when i realized ja dah sah menjadi isteri kepade shah :) wishing both of u every happiness in ur life together, n ja jgn nakal2 tau ;p

2nd day... kitorang g kuala kangsar nak g amik hana, n hana sediakan banyaaakk makanan tuk sarapan kitorang, thanx hana ;) sedap giler bihun goreng, me asiik tambah2 jek bihun tuh, sbb sedap hihihihihi nyum2.. hana nak lagi ;p

aishhhh lupe nak tangkap gamba kat kuala kangsar huk

pastu kitorang g makan nasik minyak kat umah jaaa yeyyy, ateh pun ade, pastuh jumpe iqbal ngan faris gak.. hihihi.. tp kan xtangkap gamba byk pun huhu pengantin sgt glamor hari tuh kan ;p n kitorang pulak terpakse balik awal sbb takut smpi KL mlm, huhu klu taak leh tgkap gamba byk2 ngn pengantin kan :)

tataaaa pengantin :) i love ur beautiful wedding (^_^)

p/s --> more pictures, @ my friendster

8 comments:

noname said...

teruknye kualiti gmbr.. hampeh pnye kamera.. marah ni..

surney said...

dd...suke bunge putih tu..huuu...
impian wedding aku nanti..nak sume putih...hee...('',)...

pandangdenganmatahati said...

a'aaaa gamba x cantik hukhuk
(takut nk ckp skali noname dah ckp dlu hehe baru bole ckp haha)

suke nya hotel setesen ituuu nape ko x mention nama nya hotel setesen? kuikuikui..

dd.. mane gamba nye? x emel2 pon..hokhok

dd dudu said...

{surney}
sgt suke bunge putih huhu

dd dudu said...

hotel setesen kat fez paragraph.. tp kat bawah gamba tuh maleh nak letak caption heee

gamba2 tu ade kamera henset ade digi cam.. nak wat camne, huhu.. nanti nak mintak kat ja gamba2 yg org tv3 tu tangkap laa hehe

rosealley said...

ja nampak lainlaaa, tapi chanteeek, 1st kapel dari dak sw nih,huhuh,sonok sangat dengar diorang da selamat kawen, xsabo nak p yg belah shah nih

pestisid said...

alarh..terlupe pade tarikhnye.lagipon kakak kuri2 ko pon lupe gtau yg belah gmbak kan kan??sob2.

samat pengantin baru ja on seven

dd dudu said...

{pestisid}
itulaaa teruk tul kakak tertinggal adik nye sendiri :'(

cam misae tertinggal himawari dlm train wuwuwu