Sunday, August 31, 2008

selamat berpuasa sumeeee :)
jgn curik2 makan yuukk,
jgn wat2 terbatal pose tau ;)
jgn terlupe berbuka puasa ;p

err pastu jgn lupe tgk upin dan upin setiap jumaat-ahad kul 7 mlm hehe

betol betol betol~ ;p

8 comments:

surney said...

dd yg mempunyai hobi tgk gambar makanan dalam buku resipi time bulan pose...hik hik... ;p

dd dudu said...

{surney}
shhh shhh shhhhh ;p (diam2 tau hihi)

hasni! aku baru jek letak gadget baru - recently updated- kat sidebar ni n aku pasan ko dah 4 bulan x update blog koooooo :o puk puk puk

surney said...

heeeee...sorila...aku xde masa nak update blog....nnt ble2 aku free aku update eh..eh?? ;p~~~

dd dudu said...

{surney}
hee yeelaaaaa, skang dah keje kat LHDN aku rase lagi xdek mase kot huhu kan kan kan chaiyuk2 jadik pegawai IT yg disegani ramai ;p

murni^^ said...

ooo hasni dah keja kat LHDN? wah tahniah2 :p

dd, nk curik gadget itu bole? :p

slamat berpuasa semuaaaa \(^-^)/

dd dudu said...

{murni^^}
ha ahhh hasni dah keje kat LHDN, hari ni fez day die hohoho

hoh, pakai jek laaa gadjet tu ;n bukan aku punye powwnnn kuikui ;p

surney said...

hohoo...tetibe cakap pasal keje aku lak..huu..mekasih murni^^ di atas ucapan tahniah tersebut.. (^,^)

dd dudu said...

heheheh patut tukar tajuk entry ni "hasni dah keje kat LHDN" hahahah ;D