Wednesday, July 16, 2008

kad kawen

Assalammualaikum sumeeee :) bulan ni ngn bulan dpn kannnn bulan gumbiraaa sbb 3 org member baik nak kawen hew2 ^^ skang rajin bukak peti surat sbb ade jek kad kawen yg wujud dlmnye hihi rase bahagia laaa bagi pihak dorang (^,^)v gong xi gong xi ;p

tiru adam dlm filem sepi susun kad kawen hehe :P dr kiri kad kawen syahda, fara ngan ja


Selamat bakal pengantin baru untuk rakan2ku :)

faraliana(kawan baik conventku sob sob sob) & syaiful
27 Julai 2008
tp xtau dpt g x fara, xreti nak g sane :(

Syahda(kawan mrsm ngn compound mate ku) & Aqim
09 Ogos 2008
sori syahda xdpt g, sbb kite g perak hari tuh wuwu

dannnnn~~~
norliza(kawan gelapku :-P kui) & shah
10 0gos 2008
tunggguuuuuuuuuuu kedatangaaannnnnnn ku ja --(^o^)--
p/s ---> err nak namekan rombongan cik ape eh? rombongan cik ciare? cik muni? cik faizah? cik lina? cik bik? cik keri? hahahahahhaha :'D


girls~

wishing you god’s blessing on your wedding day….

wishing you a wonderful beginning.. and
Wishing you every happiness as you begin your life together.. k :)
(^_^)


p/s --> nanti kawen nak pileh kad kawen kaler soft pink ar ;)

9 comments:

surney said...

Nanti kalo aku dapat kad kawen kaler soft pink tu dah agak dah..sah2 dd punye..heee...dah x lama lagik tu..x sabar nak makan nasi minyak ko kawen...mesti nasi minyak kaler pink gak..hahahahaaa... ;p~~

p/s: Nanti ko kawen tempah doorgift kat aku tau..tupun kalo aku aktif lagi,skang pun xde masa...huu...

dd dudu said...

puuuuuuuuukkk xkan laaaaa nasi minyak pun kaler pink :'D very the over hak hak hak klakanyeeee plepek plepek pukul ko

okie! aku cop hasni tuk wat doorgift ;D ermm jgn risooo bilenyeee aku nak kawen, nanti dah sampai masenyee aku gtau sume eh hihihihi

lina said...

saje nak cakap bende xde kaitan ngn post. Ade design baru gelang kat http://linaaccessorieshouse.blogspot.com . juga ade promosi sempena raya

ciare (^_^)v said...

alaaa kaler soft pink tuu aku punye...hu huu puk dd ;v kui

dd dudu said...

{lina}
okie aku tengok

{ciare}
yekeee klu camtuh aku buat kad kawen kaler hitam la hihihi puk balik ;v

rosealley said...

xsaba nak tunggu kad kawen dd lak, haha

aku kaler rainbow ekkk;p

dd dudu said...

{rosealley}
wahaaaaaaaaaa kalerfulnyeeeee kad kawen koooo aku suke aku sukeee tih tih tih ;D

murni^^ said...

dd nak ngadu dgn kooooo
smp ari ni aku xdapat2 lagi kad kawen jaaaaaa uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aku nak majuk :'O xnak g umah ja xnaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkk

ja anak tirikan aku uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :'O

dd dudu said...

{murni}
die dah pos laaa hari tuh ke ko hihihi posmen terlambat hanta sbb g giant dulu kot ;p

jgn laa majukkk, ja kan suke wat lambat2 kat org yg die syg hehehheheh