Tuesday, September 16, 2008

i've been tagged!


kene tag ngan
leli
....................................................................
Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

1) she likes the kentang very muchh

2) she is very predictable.. (org ckp)

3) love to eat.. tp klu lambat mkn, hilang pertimbangan.. hee

4) hatinyaa cepat rapuh... tp cepat cantum balik :)

5) sebenanye dulu penah cite2 nak jd pakar psikologi... sbb suke nak bace fikiran org lain.. pu~

6) x suke mengelak, suke mencube.. klu gagal @ xbes, then belajar dr pengalaman :)

7) jenis x ingat jalan.. asal susah beno nak ingat jln ni si dudu eiiii

nak tag sapee yukkk, tag laa sume org ehhh yg ade kat link sebelah ni hee :P yg ade kat link sebelah ni, korang dah kene tag tau kui

4 comments:

hanum said...

dd dudu...

leh ler tag page aku plk pasnih....

dd dudu said...

anum! hihi baru jek bukak fotopages ko.. nanti aku letak link perfume ko eh

kawan2 sile laa beli perfume anum
dd dudu dah beli 3 perfume pen tau, sume besh2 hihihihi

xsaba2 nak try yg baru beli smlm bile nak kuar ngedate nanti ;p

pestisid said...

wah tetibe nameku ade kat list sebelah tapi takmo wat tag.huh~

dd dudu said...

{pestisid}
ko ni kan puk puk
dah baling batu sorok tangan eh (ade kene mengena x peribahasa ni ;p)