Sunday, March 2, 2008

dream garden house..

below are some images of d sweet house i found in google..




hehe saje je.. ekceli dulu my ma slalu tanam pkok2 bunge ni kat dpn umah.. tp lepas tuh dpt amaran dr DBKL suh clearkan balik... sbb umah kitorang umah bertingkat2 hahhahaahahhaha mane leh sesuke ati tanam pokok2 bungee kat koridor :D mengganggu jalan org lain maaaaaa ;p kih kih kih

so.. slalu berangan jekk laaaaaaaa nak duk umah garden house... (^^)

12 comments:

cmuni said...

hi little flower in colourful garden ;) tunggu komen dr ku yaaaaaa ;)
well..slamat datang ke dunia blogger my fren ;) (bunyik mcm aku mempunyai sebuah blog jugak jeeee keke.. well......will coming soon :p) dd aku pun mempunyai impian untuk tinggal dsebuah rumah yang mempunyai taman yang cantik emm rumah skang mmg la ade pokok bunga sume tp taman y aku maksudkan ialah sume pokok2 rendang y berwarna hijau sahaja hehe
kalo kamu suke bunga aku suka pokok ;) n nak semua pokok jek sekeliling rumah cuma ade sederet pokok bunga kertas d sepanjang jalan masuk menuju ke pintu rumah ku.. emm bole bayang x? hehe nape deretan pokok itu adalah pokok bunga kertas ialah kerana deretan itu bukan pokok bunga orkid (gedeganggg !!) :p suke bunga kertas kerana aku merasakan bunga kertas sinonim dgn diriku yang hanya seorang rakyat biase ini (^-^) pokok bunga kertas senang djaga senang dtanam dan ia akan tumbuh dgn senangnyeee -(^-^)- dd, semoga impian kamu untuk memiliki sebuah rumah yang mempunyai taman akan tercapai suatu hari nanti emm tcapai kot sbb kuro-shiro itu kan orang kampung (pu~~) okie lah dd..teruskan usaha kamu mhasilkan blog yang dsukai dan menarik minat orang untuk membacanyaaaaaa ^^ sekian itu sahaja catatan dariku ;)
the one and only -murni^^-

dd dudu said...

{cmuni}
si muniiiii beshh laaa bace comment ko sbb ko paham ape yg aku maksudkan ngn dream garden house (^,^) hohooo rupe2nyeee itu impian kamuuu yaaa (^_^) bole bole aku bole bayangkannn deretan pokok bungee kertas d spanjang jln masuk ke pintu umahh uh uh uh sgt bole bayangkan (^_^) aaaaaa xsaba2nyeee nak capai impian niiiii aaaaaaaaa ~(^-^)~

p/s --> si muniii cpt2 laa create blog yekkk ;)

Penjual Tudung Online said...

wahhh,
cepat2la capai impian garden house korang tu ekk, aku nak p melawat, lepak2 n amik gambar, hehe, tumpang dua kaki yaa

dd dudu said...

{penjual tudung online}
cehh puukk :^ bolee boleee tunggu garden house aku menjadik kenyataan dulu hehehehehe nanti leh laa kite minum2 petang kat ctu ;p

Penjual Tudung Online said...

baiiik...
minum petang sambil tengok anak2 ko n ehem2 berkejar-kejaran ek,haha

surney said...

{penjual tudung online}
aaaaaa so suwiiiitt malunyeee ;p
ieewwww

dd dudu said...

ooopsssssssss td bukan surney yg tulish... aku terbagi comment pakai pc hasni hahahhahhaha malas nak delete ;p

noname said...

ehem.. gals.. please.. XP

dd dudu said...

{noname}
ahahahahahaha XD

circleinspoon said...

aku suka gamba ke-3 tuh.

dd dudu said...

{circleinspoon}
ooohh gamba path to heaven tu ekk heheh ;p suke suke ^^

Penjual Tudung Online said...

ehem2, cik xde nama telah bersuara tuhh..saje jek nak sembunyikan rase hepi dlm hati la 2,haha