Saturday, March 8, 2008

sepetang bersame si muni ;)

yuhuuu hari yg cerahh ;) nak g umah si muni laaa nak copy2 cite kat laptop ngn minum2 petang hehehhehe ;) joooommm gerakkkk ;D

dah salam ma, byebye pastu brooomm broomm~~~~

drive n drive n drive beli cucur udang ngn pisang goreng tuk di bawak ke umahnyee drive drive n drive ahaaa nampak dah umah nyeee ;p


si muni dah menunggu kat dpn umahnyee hee


parking dulu ;)


di jemput masuk ke umah nyee ;p

salam mak si muni, salam adik aqil(camni ke eje) pastuh d jemput mkn2 minum2... si muni ade goreng cucur bawang+ikan bilis uh uh sedapp gilerrrrrr :o""" terlaluuu enakkk smpi lupe nak amik gamba time tuh hikhikhikhik ;p

jom stat men'transfer cite2 ;)

hee aqil pun nak tinguk jugak ;p


dah kul 6 lebih, nak balik dah.. tataaaa :)



sekian n time kaseh si muni sekuarge ;)

6 comments:

cmuni said...

thanx dd datang ke rumah ku
tp kalo ko xsalah masuk jalan sure ko sampai lagi awl :p oppsss!!! tlepas cite pasal ko salah masuk jalan hahahahahaha so ko dah tau la kan apa aktiviti petang2 aku d rumah.. sooooo rakyat biase kan hehe.. neway, nti nak dtg ke rumah ko plak pastuuu nak post dlm blog aku plak hehe

dd dudu said...

{cmuni}
ooopsssss wat2 xpaham hehehe ;p learn from mistakes laaa heeehee

okieee nanti ko dtg umah aku plak tauu leh jumpe abg aku yg kontras ngn aku tu hikhikhik ;p pastuh tangkap gamba die masuk blog ko hehhehee ;p errr am i talking too much errr ;p hahaha

surney said...

walaupun sepetang bersame muni..tp aku nak interframe gak dgn menambah komen yg ada..hehe... ;p~~

dd dudu said...

{surney}
ye sile silee belated besday girl ;p

Anonymous said...

♥ ja_di_atas_tujuh ♥

hee cerite dan gambar2 tersebut mcm dlm buku teks sekolah rendah dulu2 jek..

dd dudu said...

{anonymous aka ja_atas_tujuh}
hahahahahha tul2 ;p tp ekceli aku dpt idea ni dr majalah DARA hahahahahaahah :'D poyo jek kan heee