Monday, March 24, 2008

my sincan n the gang stickers ;)


heee hari ni hari ahad petang2 td g kaco si muni kat umah nak copy cd dot dot dot (xmau gtau ;p) ngn transfer cite coffee prince yg best ;) heee pastuh si muni bawak singgah 1 stall yg kiut ni tuk wat sticker uh uh sgt terujaaaaaaaaaa :D chomeyl x chomeyl x (^o^)


heee byk pilehan tp carik yg bunge2 nyee theme xdek, so amik yg sincan n the gang nyee heee ade sincan, nini, kazama, masao, himawari... erm misae xdek ar, tp yg kat set muni amik ade misae hohohoooo... alaaaa rase sayang sgt nak tampal2 (^,^) tp dah puas tatap tampal gak laaa kat henset, laptop, blutut device ngn thumb drive ku heeeeeeeee

pagi yg gelap kini sudah terang ;D sgt ceriaaa yeaaahhh \(^o^)/

5 comments:

pandangdenganmatahati said...

waaaaaaaaaah shin channnnnnnnnn (pure2 teruja) hikhik.. hrmm aku dah lekat jugak kat blutoot kat thumb drive.. kat barang2 ofismate kuikuikui.. nk jugaaaaak la uplod gamba aku nti hehe.. tunggu yaaaa ;)

rosealley said...

cd dot dot dot???cd hape tuh??nak tau gak,hehe

aku dpt agak keterujaan dd bile dapat pape yg berkaitan ngan shinchan,hoho..

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
gewdix =n sbb pura2 teruja puk2 ;p

muni upload laa cepat upload laa cepat nak tgk set sincan n the gang ko hee ko ade misae aku xdek misae wuu ;p nohara pun xdek uh uh uh

{rosealley}
cd~~~~~ nanti aku gtau ko bile jumpe ;p heeheeee

heheheheheeh u know me~~ ;p

rosealley said...

td jupe lupe lak nak tanya,hoho...

dd dudu said...

{rosealley}
hoho sok petang kite joging kan nanti time joging tuh aku gtau hehehee