Saturday, March 8, 2008

gamba2 lame tujuh serangkai... puteri 7 :)

at dis time i miss my hepi2 student days..

huhuuu my student era ended approximately 2 years ago..tul kan kat2 2 tahun? skang pun student gak tp xdela student sgt rasenyee klas pun x g haihhh ~(',')~

i really start to miss all my friend who gone to work a lot now..hrmmm previously, we were very hepi and enrich :D Now they are working oredi n me further studies saje2 hukhuk i miss bygone era hepi2 students very much ;o lgpun skang xbes laaaaaa banyakk sgt mende2 kehidupan ni yg kene pk sbb dah besar :'o

i miss the frenz i had when i was in upm.. we got name "tujuh serangkai" laa.."puteri 7" laa...xtaulaa sape yg bg hahahha tetibe jek dpt gelaran itewww ;p puk :^ though it has been almost 2 years, i still miss them..in some ways i wish they had stayed around me...skg kan mmg byk sgt berdikari dlm kehidupan master ni, tp xpelaa tuk kebaikan juga kan :) things change n circumtances force a change of scenery..



belek2 album tgk muke2 kitorang awal2 sem dulu tersenyum2 gak heee.. ni zaman kitorang tangkap gamba yg cuci2 filem tuh tau, bukan yg digi cam.. so these photos were snapped directly from my photo album kat umah, xde scan2 hahhaha ;p

putra tmn melati

tangga fak

kat park view hee

fakulti :)

lina hehe...

ateh ^^

mase nak g kelas kenegaraan kot

heee tersenyum x tersenyum x ;)

13 comments:

lina fashion house said...

huhu tuh zaman aku gumuk n darlie..
but i miss u all too.

dd dudu said...

{lina fashion house}
time tu kite sumee kan bebudak lagi heeheee ;p

cdd said...

ya Allah lina mmg sbijik mcm kerang dr belakang.. kekeke
sekian time kacih :p hehe

dd7 (mnyamar jadi dd :p)

dd dudu said...

{cdd}
kamu siapa menyamar jadik dd yg chomeyl hahhh ;o

linaaa cdd tuh bukan gerangan aku tau hok hok hok

Anonymous said...

huu.. bile tgk gambar2 tu wat aku rase cm nk nanges je..mcm2 dlm pale otak aku ni..wuu..rindunye sume2 tuuu...zaman yg xde masalah..wuuu

hee tambah plak bile teringat mcm2 bende kelakar.. hee..gambar tu plak mase kite sume suci lg dr anasir2 luar..haha..pastu ade budak tu plak mase tu mmg senang2 je nk tipu die..hahahaahhaah!!


yg benar : ja_di_atas_tujuh
weh keep on going dude (not dd dudu)..aku suke blog ko..penuh dgn mcm2 kale n penuh ngan mcm story.. hee teruskan..teruskan.. I'm gonna be your supporter bcoz u make me crazy read everything that you've wrote here..hahaa...

dd dudu said...

{anonymous aka ja_atas_tujuh}
kan rindu sgt kan.. lg pun bile pk2 ape sgt laa masalah yg kite ade time blaja dulu klu nak dibandingkan ngn masalah kite skang yg dah jadik dewasa ni....sob sob sob :(

hoh sape kaahh mangse yg slalu di tipu iteww xkenal xkenal ;p alaaa tim e tuh kan kite sume suci lagi uhuhuhu tgk laaa gamba2 tuh alahaiii~ ;p

dude? dude bik? hahahhaha :'D time kacehh ja atas sokongan ko wuu terharu2 (T_T) tingat mase blog ni under construction, ko jadik mangse aku suh pantau design bunge2 kat bawah pastuh ko tulun byk bg idea suh remove bunge tuh remove bunge ni hahahahah aku yg suci ikut jek ;p thanx tau ;) yeahhh soww here's my secret garden n i'm truly hepiii \(^-^)/

Penjual Tudung Online said...

dd!!lainnya ko dulu, lina lagiiiiiila lain!!!hahaha

nway, setuju sgtla ngan ape yg ko cakap 2, banyak tul mende nak kene pk bile da besar ni,huk2, nak muda remaja macam dulu gak,wuuuu

dd dudu said...

{penjual tudung online}
aku pun rase aku lain gak dulu hikhik ;p hee ko tepek laa gamba ko ros, musti ramai terpanjat sbb dulu pun ko lain ;p hehhhehehehhehe

ermm... kannnnnn

Anonymous said...

♥ ja_di_atas_tujuh ♥

x baik ckp lina mcm KERANG..
sbb kadang2 lina nmpak mcm SARDIN jugak (hahahahaha)

p/s : sori lina (hee)

dd dudu said...

{anonymous aka ja_atas_tujuh}
=n
hee heee gelak sorok2 ;p

lina fashion house said...

sardin? ja...mcm ne rupenye sardin????

Anonymous said...

♥ ja_di_atas_tujuh ♥

sardin cmne? hee mcm ko mse kt upm laa..heeeeeeeeeeee..

♥ ja_di_atas_tujuh ♥

Penjual Tudung Online said...

lain???hakhakhak,aku xnak dedahkan rahsia aku,huahua