Sunday, March 23, 2008

the loves of ma, ayah n abg ;)

haiiiiii today is my abg's 27th besday.. n ayah bought him a cake from secret recipe nyum nyum~


huwaahh abg dah 27 tahun..it's a long journey huh ;) rindulaaa zaman kicik2... i have good memories of my childhood and the nice/hard times i shared with my ma n abg.. we were very close back then :)

(ma, budak kicik ;p, abg, maksu)

hoho sori terpakse censoredkan cket gamba ni ;p nak taruk gak gamba ni sbb ia menunjukkan ke'artistikan nilai kekeluargaan hee ^^


us :)

mencarik dimane abg hehe

me n abg hew hew

our superherooooooo (^^)/

ayah.. thanx for giving us shelter.. being our protector..
n thanx for giving me all i have :)

errm tu je laa.. hee mmg xnak tulis panjang2 pun hrmm gamba2 kat atas tuh dah cukup untuk menceritakan the story of ~the loves of ma ayah n abg~ heee ;)







p/s ---> haihh sian sume frame gamba kat umah ni kene tangkap hikhik

7 comments:

surney said...

dd..close-up ar sket gambar ko masa kecik tu.ni lubang idung pun x nampak..haha...kem salam kat abg ko dgn harapan dia kirim sket kek coklat tu kat aku...tp sure ko dah abiskan kek tu kan...heheee... ;p

dd dudu said...

{surney}
ko nak tinguk lubang idung aku ek... nanti aku close-up lubang idung aku yg dah besar ni ek =n lagi kiut =n ;p

nantilaa aku scan gamba tuh heheh ni aku pki snap frame tuh jek hehhe even tangkap dkt2 pun still kabur gak heee ;p

sile2 makan kek yg aku bawak td sile2 hehehe

pandangdenganmatahati said...

dd.. cerita pasal abg kamu y paling ku ingt ialah.. ceta tentang sambal nasi lemak ;) hehe masih kuingat abg mu dlm ingatannye ko adalah adiknye y masih bsekolah rendah y tidak makan sambal sbb pedas kemudian semasa ko d UPM abgmu melakukan perkara y sama dgn meminta makcik nasi lemak itu spy tidak letakkan sambal ke ats nasi lemak krn takut adiknye kepedasaaaaaaaannn... kekeke (senyum senyum bahagia ;) ) senyum taaaaak senyum taaaaaaak (^-^)
tp.. alaaaaa nape abgmu bnama fairuz.. kuikui

rosealley said...

waaah, abg yg baiiiik(lepas bace cite muni) hehe, slamat hari lahir jugak2

dd dudu said...

{pandangdenganmatahati}
seenyuuum senyummm (^_^) hikhikhik senyum lg (^_^)
xsangkee ko masih ingt lagi cite itewwwww heeee ^^

{rosalley}
heheeee bagus2 laaa muni leh jadik pencite yg baik kepade ros ;p

pandangdenganmatahati said...

dd ensem la superhero ko d mase muda.... :p
em aku mmg pencerita yang baik :p
sejak 2 menjak ni hehe

rosealley said...

**pandangdenganmatahati**
semenjak 2 menjak??
bukan dari dulu lagi ke????