Tuesday, March 11, 2008

jom makan puding ;)

hari ni harii isnin santai2 kat umah agi x g skool pun ;p paaaagi yg cerahh kiniii pun ceraahhh heheee

jooom wat puding ngisi mase lapang ;) bukak buku nota yg salin resipi2 mase tgk ma wat dulu, hohohoooooooo nak wat sendiri ingat dlm kepala mane tereeee ;p keh keh keh

huhuuuu manis laaa, nex time kene kurangkan gula yee dik dd dudu ^^ pastuh kaler ijau daun tuh pun terserap ke tmpat lain hukhuk mebi sbb xtunggu daun tuh tul2 keras dulu baru taruk kaler kuning kot wuuuuu xpe2 nex time cube lg yeeee dik dd dudu (^_^) hehe


11 comments:

Penjual Tudung Online said...

waaahhh,lawala puding dd buat, lapo pulak,hehe

xpe dd, 1st try is not d last try,ngehehe, yg ko try wat lain kali bagi aku try makan ekkk,ngehehe

dd dudu said...

{penjual tudung online}
ooohhh time kaceh ross bg kate2 smngat heeheee (^,^)

nanti aku bg ko try tauuuuuuuuuu ;)

surney said...

dd..puding yg ko buat tu lebih kurang sama sebijik dgn puding yg aku mak aku buat utk hantaran kawen sepupu aku...mesti guna acuan sama nih...heheeeeee..... ;p~~~

dd dudu said...

{surney}
mak kite kan sezaman heeheee same2 org tengganu lak tu ;p skang mak aku kate nak carik acuan camtuh susah/xjumpe dahh~~

cmuni^^ said...

ya Allah puding itu mmg pattern zaman dlu kala betul hehehe zaman mase kte sume masih main teng teng sambil tunggu loceng masuk sekolah bdering heeeeeeee mase tu aku p skolah pakai skirt rambut ikat kuda hakhak
kalo aku sayang nak makan puding itewwww nak simpan wat kenangan hehe
daaaaaa ~
the one n only , murni^^

dd dudu said...

{cmuni}
haaaaa betol laaaaaaaa tuh mmg puding mak aku wat zaman ku kicik2 naik bas sekolah balik dah bole mkn hukhuk

lina fashion house said...

dd.. cedapnye puding tuh

dd dudu said...

{lina fashion house}
lina.. aku ade simpankan tuk ko, hari jumaat ko demo kan, sok aku bawak kasi ko tau :)

lina fashion house said...

huhu... x sabar nk tunggu esok(jumaat)

cikaida said...

DIK..

ajarla i bt pudings nih..sungguh menawan jiwa..

dd dudu said...

{cikaida}
he he he bole2 nanti kite main tukar2 resipi ehh ;)