Tuesday, May 5, 2009

The Camera Junkie

hoh balas balik kat blog ni sebab hari tu die letak entry tajuk blog aku sampai aku keliru ;p hik

okiee entry kali ini korang layan aje laa ek gamba2 dari henset ku ini =) malas nak bercerita hari ni =P

solat itu tiang agama :)


kalau x cukup duit seposen, bole ambik brooch ayu ni ;p


ikan goreng rumahku, x kire, nak jugak letak


dah 3 tahun aku tinggalkan UPM, tapi segala urusan yang berkaitan pejabat pos, aku tetap suke pegi pejabat pos upm yang cinonit tu, kaunter pun berape ketul jek, tapi aku dah serasi lorr.. walaupun ade pejabat pos yang dekat sangat dengan umah ku, tapi aku tetap ortodoks dengan pejabat pos upm, idok tau ler kenapee hihi


kesinambungan dari kesah ini (sile klik)

minah senget... semua pun senget..
ini gambar pasport terbaru aku.. muka aku terus berubah menjadi muka orang lain yang putih suci dan selamat, sebab orang kedai tu pegi edit2 muke aku.. tahi lalat di mata aku pun die hampir nak buang.. gilerr arrr.. dah macam bukan rupa dd kan kan kan?

aksi ezan yang comeyll setiap kali selepas solat

macam2 laa kerenah dak opis aku ni, sabo je laa~

kak umu dan adik dd, tengah menghias pensil box

hasil pensil box mangsa yang dah siap di hias


okiee tu je ar~ sorii kalau entry ni membosankan ;P hew hew hew

11 comments:

mun-e said...

bukan kak dd dan adik ummu ke?

dd dudu said...

taak, kak umu dan adik dd ;p

kite kene perasan muda untuk nampak muda ;p hik hik

Apple Cute said...

Pic yang Ezzan tue memang cumil ler ..hikhik..:)

dd dudu said...

{Apple Cute}
ha ha ha pasan x setiap kali lepas solat, ezan musti wat camtu ;p kui kui kui

mun-e said...

alaaa tengok dari sudut mane pon tetap kak dd dan adik ummu





;p

dd dudu said...

{mun-e}
taaakkk peeeeeeee taaakk kesahhhh~ ;p

mun-e said...

hahaha. saje je la. =D

huwah bosannya hari ini. nak kaco sape ek? kaco ko bole? =D

dd dudu said...

cehh

g ar kaco rizal ;p
x pun, g main lukish2
x pun, g solat zohor ;p

hik hik

Ezzan Yusop said...

ayuuuu!! aku sungguh terharu apabila ko akhirnya mengaku bahawa aku mmg cumil! hehehe...the camera junkie inda, nak balas dendam lah tu! hoho. report kat atuk, suh die leter sikit kat dd. hahaha!

dd dudu said...

{ezzan}
report kat atuk indaa ;p
terharu sebab ayu kate ezan comel indaaa ;p

Apple Cute said...

dd ... x sesuai la gune perkataan inda...hahahaha