Sunday, May 24, 2009

smiling lolipop dah tukar nama

** ini sticky entry yooo

Assalammualaikum sumeee :)


nak gtau ni, penting nii.. hehe.. butik kitorang dah tukar nama tauu.. dah x pakai smiling lolipop lagi... kitorang dah tukar kepada nama yang lebih segar, dewasa dan komersial hew hew hew

jemput laa masuk rumah baru kami, Rose Closet

di
http://rosecloset.blogspot.com/,

baju2 comel dengan harga yang berpatutan ada di sini

(^_^)v





p/s --> sila abaikan muka model gemuk dan x bermekap langsung mase menggayakan baju2 dalam blog itu ;p hik hik

2 comments:

ciare (^_^)v said...

dudu..baju yg kamu pakai di atas ini utk dijualkah??

bape hagenye?? =P

dd dudu said...

{ciare}
ciare, hahaha ko ingat x mase kite jumpe hari tu, aku kate ade 1 baju tuh aku rase ko akan berminat.. hahaha baju ni laaaa yg aku ckp tu, sbb aku tau taste ko cane hik hik hik

baju ni x sempat di upload lagi ka t rosecloset, harge die rm 42 ;)

=P